Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“19 Mayıs kutlamalarında Sporun En İyileri Ödüllendirildi”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma,

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yılı kapsamında İskenderun’da düzenlenen liseler arası spor müsabakalarında dereceye girenler ödüllerini törenle aldı. İskenderun İlçe Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, öğretmenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Şemsettin Mursaloğlu Anadolu Lisesi ile Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanan voleybol final maçının ardından ödül törenine geçildi. İlçe genelinde futbol, basketbol, voleybol, bocce-petank, kort tenisi, bocce-volo, masa tenisi ve geleneksel Türk Okçuluğu branşlarında düzenlenen turnuvalarda dereceye girenler, protokol üyeleri tarafından madalya ve kupalarıyla ödüllendirildi.

Futbol kategorisinde İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci olurken, Abdullah Sayek Anadolu Lisesi ikinci, İskenderun Anadolu Lisesi üçüncü ve Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Basketbol Genç Erkeklerde İstiklal Makzume Anadolu Lisesi birinci, Uğur Koleji ikinci, Cumhuriyet Anadolu Lisesi üçüncü ve Şemsettin Mursaloğlu Anadolu Lisesi dördüncü sırada yer aldı. Genç Kızlarda ise Uğur Koleji birinci, İstiklal Makzume Anadolu Lisesi ikinci ve Abdullah Sayek Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Voleybol Genç Erkeklerde Şemsettin Mursaloğlu Anadolu Lisesi birincilik, Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikincilik, İskenderun Anadolu Lisesi üçüncülük ve İstiklal Makzume Anadolu Lisesi dördüncülük elde etti. Genç Kızlarda Abdullah Sayek Anadolu Lisesi birinci, Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi üçüncü ve Rotary Meslek Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Diğer branşlarda da dereceye giren sporcular madalya ve kupalarıyla ödüllendirildi. -Yusuf Cemil Karaçay-