Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

19 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB),

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Asos bölgelerinde 15 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 4 PKK/YPG’li teröristin Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terörle mücadele kapsamında Irak’ın kuzeyinde 15 PKK’lı teröristi Hakurk ve Asos bölgelerinde tespit ederek etkisiz hale getirdiği belirtildi. Aynı operasyonda Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde de 4 PKK/YPG’li teröristin öldürüldüğü bildirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, terörle mücadelede kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor. Irak’ın kuzeyinde Hakurk ve Asos bölgelerinde 15 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyinde Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 4 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi. Terörle mücadelemiz, terörü kaynağında yok etme hedefiyle proaktif ve kesintisiz operasyonlarla devam edecek.”