Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

20 Yılda Yaşananlar Aktarıldı

AK Parti Teşkilat Akademisi

AK Parti Teşkilat Akademisi Hatay Eğitim Programı sona erdi

      AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen “Teşkilat Akademisi Hatay Eğitim Programı” tamamlandı.

      Antakya Helena Center’da gerçekleştirilen ve partililerin yoğun ilgi gösterdiği eğitim programı 2 gün sürdü.

Teşkilat Akademisi Hatay Eğitim Programı’nın ikinci gününde AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Talip Küçükcan ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi yazar Tarkan Zengin sunum yaptı.

      Basına kapalı gerçekleşen eğitim programına milletvekilleri, kadın ve gençlik kolları, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları ile meclis üyeleri katıldı.

Yıldız: Türkiye sadece ekonomisiyle değil basiretiyle de büyümeli …

      AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Teşkilat Akademisi Eğitim Programı kapsamında, Türkiye’nin yalnızca ekonomisiyle, siyasetiyle, idaresiyle, sanayi ve ticaretiyle değil aynı zamanda beyniyle, zihniyle, kalbiyle, vicdanıyla, aklıyla, sağduyularıyla, sezgileriyle, hatta basireti ve ferasetiyle beraber büyümesi gerektiğini partililere anlattıklarını söyledi.

      Yıldız, Antakya Helena Center’da partisinin AR-GE ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen Teşkilat Akademisi Eğitim Programı öncesinde gazetecilere açıklamada bulundu. Bu program kapsamında “sessiz devrimleri” açıklayacaklarını belirten Yıldız, AK Parti’nin bütün teşkilatıyla Türkiye’de son 20 yılda neler olduğunu ele alacaklarını söyledi.

“Sessiz devrimler çağı” dersi verildi …

      Yıldız, bu 20 yılda yaşananları sektörel ve siyasi olarak anlatacaklarını belirterek şunları kaydetti:

“Türkiye’nin yalnızca ekonomisiyle, siyasetiyle, idaresiyle, sanayi ve ticaretiyle değil aynı zamanda beyniyle, zihniyle, kalbiyle, vicdanıyla, aklıyla, sağduyularıyla, sezgileriyle, hatta basireti ve ferasetiyle beraber büyümesi gerektiğini, bunu nasıl bir sürecin izlediğini hep beraber inşallah arkadaşlarımızla paylaşacağız. Bunlar içerisinde hep somut yaşadığımız gerek enerji sektöründen gerekse farklı sektörlerden örneklerle inşallah hep beraber burada aktarmış olacağız. Tabii bu biraz interaktif oluyor; bunu Erzurum, Van, Niğde, Nevşehir, Bursa, Yalova, Kocaeli gibi birçok illerde yaptık. Varsa tavsiyeleri, eleştirileri, soruları onları da hep beraber inşallah bütün teşkilatımızdan almış olacağız. O açıdan ben son derece güzel bir program gerçekleşeceğine olan inancımı bir kez daha burada vurgulamak istiyorum. Türkiye’nin aydınlık geleceğine yapılacak katkıların inşallah Hatay’dan geçeceğine inanıyorum.”

      Yıldız, daha sonra basına kapalı gerçekleşen programda “Sessiz Devrimler Çağı” konulu ders verdi.

      Mehmet ÖZGÜN