Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

13-14 Kişi İle Çalıştığımız Oldu

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Afrika Uluslar Kupası’ndan dönen Traore, El Kaabi ve Munir’in kadroya katılmasına çok sevinirken, “İdmanlarımızı 13-14 kişi ile yaptığımız oldu” hatırlatması yaptı.

Hatayspor, Adekugbe dışında lige tam kadro hazırlanıyor. Adekugbe’nin, bugün Kanada Milli Takımı formasıyla maçı var, bu yüzden kadroda bulunmuyor. Bordo-Beyazlılar, bu futbolcu dışında tam kadro olarak, günler, haftalar sonra dün idman yaptı.

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, futbolcularının gelmesine çok sevinirken, “Geriye baktığınızda, 13-14 kişi ile çalıştığımız oldu” hatırlatması yaptı.

Salı günkü idman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Erdoğan, ara transfer konusunda, biri Türk, diğeri yabancı iki isimle görüşme halinde olduklarını, ikisi olmasa da, birini alabileceklerini kaydederek şunları söyledi:

“Çok oyuncu izledik. Ancak içimize sinen bir oyuncu yok. Devre arası aramıza katacağımız oyuncuların bize gerçekten katkı sağlamasını istiyoruz. Çünkü onları hazırlayacak zamanımız yok. Bu tecrübeyi Kahraba’da yaşadık. Geldiğinde, hazır değildi. Onun için de bize direkt katkı sağlayacak, yardımcı olacak oyunculara bakıyoruz.

Şu an, iki tane futbolcuyla ciddi şekilde görüşüyoruz. Birisi yerli, birisi yabancı. Eğer şartlar uyarsa, istediğimiz şekilde onları aramıza katıp, transferi kapatacağız. İkisinden belki biri de olabilir. Bu bir süreç. Avrupa’da transfer dönemi kapandı. Oradan bazı fırsat transferleri de olabilir. Çünkü kulüp bulamayan, boşta olan veya kulübü tarafından belki kiralanmayı veya transfer izni verilen bazı isimler bize gelirse, onları da değerlendirebiliriz.” -Cemil Yıldız-