Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 Adliyede Yemin Töreni

5 Genç Hukuk Mezunu

5 Genç Hukuk Mezunu Avukatlığa Adım Attı

Hafta içinde, ilimiz 3 ilçesindeki adliye binalarında gerçekleşen resmi törenlerle, 5 hukuk mezunu genç stajyerlik süreçlerini başarıyla tamamlamaları üzerine mesleğe adım attı. Yeni Avukatlar ruhsat aldı, yemin etti ve cübbe giydi.
Staj dönemini başarıyla tamamlayan Alaattin Zaroğlu, Reyhanlı Adliyesi’nde düzenlenen yemin töreniyle beraber, ruhsatını Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın’ın elinden aldı. Alaattin Zaroğlu’na cübbesini, Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın giydirdi. Törene, meslektaşları ve yemin eden meslektaşın ailesi katıldı. Baro Başkanı Açıkalın, yemin edip aralarına katılan genç meslektaşını kutladı ve başarı diledi.
ANTAKYA’DA TÖREN
Antakya Adliyesi’ndeki törende ise staj dönemlerini başarı ile tamamlayan Ahmet Yapıcıoğlu, Alpin Berberoğlu ve Sabit Kaptan, düzenlenen yemin törenile ruhsatlarını Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın’ın elinden aldı. Ahmet Yapıcıoğlu’na cübbesini AV. M. Labit Güçlü, Alpin Berberoğlu’na cübbesini Av. Zerrin Altınöz, Sabit Kaptan’a cübbesini Av. Selim Zeybekoğlu ve Av. Akın Akıncı giydirdi. Av. Ali Bilgin ve Av. Özgür Önder’e cübbelerini Diyapoğulları giydirdi. Törene, meslektaşları ve yemin eden meslektaşların aileleri katıldı. Baro Başkanı Av. Cihat Açıkalın, yemin ederek aralarına katılan genç meslektaşlarını kutladı ve başarı diledi.
KIRIKHAN ADLİYESİNDE TÖREN
Bir diğer ruhsatname ve yemin töreni de Kırıkhan Adliyesi’nde gerçekleşti. Staj dönemini başarı ile tamamlayan Merve Nur Havalı, düzenlenen yemin töreniyle ruhsatını Yönetim Kurulu üyesi Av. Mehmet Nurullah Trabzon’un elinden aldı. Törene, meslektaşları ve yemin eden meslektaşın ailesi katıldı. Yönetim Kurulu üyesi Av. Mehmet Nurullah Trabzon, yemin ederek aralarına katılan genç meslektaşını kutladı ve başarı diledi. -Mutlu Yanık-