Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 Futbol Adamı, Hatayspor konusunda aynı görüşte:

Acımasız Eleştiriler Yanlış, Moral

Acımasız Eleştiriler Yanlış, Moral Verme Günü…

İlimizin yetiştirdiği 3 futbol otoritesi, son Boluspor yenilgisi sonrası Hatayspor Kulübü’ne yönelik ağır eleştirilerin yanlış olduğunu savunuyor. Hatayspor formasını yıllarca taşıyan, gol kralı olan, takıma şampiyonluk yaşatan eski santrfor Mehmet Kakil, Antakyalı Futbol Adamı Kenan Mattaoğlu ile Hatay Futbol Tertip Kurulu Başkanı, aynı zamanda spor yöneticisi ve antrenörü Müfid Tatlı, sosyal medyadaki Hatayspor eleştirilerinin sınırı aştığını, kulübe zarara verdiğini kaydetti ve şu ortak görüşleri paylaştı:
“Hatayspor’a destek zamanı. Bırakın eleştirmeyi, takıma moral verelim. Bakın, sizler böyle acımasızca sosyal medyadan takımı ve hocayı eleştirmeye devam ederseniz, kaybeden Hatayspor olur, bilesiniz, çok bilmişler!
Hatayspor’un şampiyon olması için tek yürek olma zamanı. Bırakın sosyal medyadan kahraman olmayı! Bakın çok bilmişler, bir kez daha yazıyorum… Bugün, hoca, daha önce yaptıklarını tekrarladı. Soner’i oyuna alıp gol attığında neden konuşmadınız?
-Kimse, ‘acaba!’ diye beynini yormasın! Yolun sonu mutlaka Süper Lig olacaktır. Ya olacak ya olacak. Üçüncü şık yok. Buraya kadar getirenler, sonunu getirecek kadar yürekli adamlardır. Biz taraftarlara düşen, yarın tesislere gidip futbolcuları bağrımıza basmak ve bozulan morallerini düzeltmektir.
Hepimiz birimiz, birimiz hepimiziz. Hatayspor’un şampiyonluğa giden yolynda artık büyük destekler verelim. Şehir olarak kimse kimseyi kırmasın. Sosyal medyada büyük destek lazım. Zaten maçlar seyircisiz. Bizler de sosyal medyada desteklerimizi artıralım. Şampiyon Hatay.”
-Cemil Yıldız-