Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 golle 3 puan

Hatayspor, Fatih Karagümrük önünde

Hatayspor, Fatih Karagümrük önünde devreyi 1-0 önde kapattı. 2.yarı başlarında, konuk ekip beraberliği sağladı. Oyuna sonra giren BOUPENDZA’nın 2 golü galibiyeti getirdi, 3-1.

HAKEMLER: Tugay Kaan Numanoğlu***Erdem Bayık*** Özgür Ertem***
HATAYSPOR: Munir***, Popov***, Burak** (Mesut***), Sackey*** (Riberıo**), A.Rayane***, Selim***, P.Santos***, Akıntole***, A.Traore (Gökhan****), Yusuf***, Diof***.
F.KARAGÜMRÜK: Vıvıano**, Roco**, Rodrıgo**, Sobiech**, Ndao**, Ndiaye**, Fatuh**, Ramazan*** Balkoveç**, Sabo**, Jimy Durmaz***.

Hatayspor, ligin 12.haftasında konuk ettiği Fatih Karagümrük önünde, sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı. Bordo-Beyazlıların gollerini Selim Ilgaz ile Boupendza (2 gol) kaydederken, konuk ekibin tek golü Jimy Durmaz’dan geldi.
Oyuna, Hatay başladı. İlk tehlikeli atak ve gol de Bordo-Beyazlılardan geldi. Henüz 11.dakikada Selim, ayağına aldığı topla rakibini geçti ve yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara bıraktı, 1-0.
Konuk ekibin ilk atağı 15. dakikada oldu. Kaleye gönderilen topu, kaleci Munir önleyerek gole izin vermedi. 24. Dakikada, konuk ekip soldan geldi. Yapılan ortada, Sobiech’ın kafa şutunda top dışarı çıktı. 1 dakika sonra Munir, rakibin tehlikeli atağında, iyi bir kurtarışla gole izin vermedi. 26. Dakikada, Karagümrük, frikik atışı kullandı. Ceza sahasındaki karambolde, Yusuf ile rakibi yere düştü, hakem penaltıyı gösterdi. O sırada yardımcısı, ofsayt bayağını kaldırdı. Bunun üzerine hakem, VAR tarafından uyarıldı. VAR’a giden hakem, penaltı kararından döndü ve oyunu ofsayt ile yeniden başlattı. 39.dakikada, Hatayspor, rakibe baskı yaptı topu yakaladı, Traore’nin pasında Diof’un şutunu kaleci çıkardı. 42. Dakikada, Karagümrük gole çok yaklaştı. Ramazan ortaladı, ancak dokunan olmadı. Bu dakikalarda, Hatayspor’daki yorgunluk emareleri, konuk ekibin oyunda üstünlük kurmasını sağladı.
44.dakikada Roco, güzel şut attı. Top, Hatayspor üst ağlarında kaldı. İkinci yarıda, Hatayspor’da Burak, yerini Mesut’a bıraktı. 48’de R.Aabid, kritik müdahale ile konuk ekibin golünü önledi. 53.dakikada Selim, topu kaptırdı. Konuk ekip, çok kişiyle atağa kalktı, Ndao’nun ortasında, kale sahasında topa dokunan olmadı. 59’da Jimy Durmaz’ın sol çaprazda yerden vuruşunda, top, Hatayspor ağlarına gitti, 1-1.
Hatayspor’da, skor 1-1 olduktan sonra, Selim’in yerine Boupendza, Traore’nin yerine Gökhan ve sakatlanan Yusuf’un yerine Billong oyuna girdi. Özellikle Gökhan ile Boupendza’nın müthiş oyunları, takımı ateşledi ve bu durum skora da yansıdı. Nitekim 74. dakikada Gökhan, rakibinden topu söktü ve Boupendza’nın önüne bıraktı. Bu futbolcu da sol çaprazdan, yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara bıraktı, 2-1.
1 dakika sonra Sackey, yerini Ribiera’ya bıraktı. 82.dakikada Hatayspor atağı, organize gelişti. Başrolde yine Gökhan vardı. Aldığı topu arkadaşına verdi. Son vuruşu Boupendza yaptı ve topu ağlara gönderdi, 3-1.
Maçın 90+2. Dakikasında, konuk ekipte Eric Sabo, 2 sarı karttan kırmızı kart gördü ve maçı da Hatayspor 3-1 kazandı. -Cemil Yıldız-