Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 gün sürdü, 78 aday katıldı

Antakya’da Voleybol Hakem Kursu

Antakya’da Voleybol Hakem Kursu

Türkiye Voleybol Federasyonu, ilimizde Voleybol Aday Hakemliği Kursu açtı. Kurs, geçtiğimiz hafta içinde, 3 gün süreyle gerçekleştirildi. 11-13 Şubat tarihleri arasında Hatay Büyükşehir Spor Kompleksi toplantı salonunda gerçekleştirilen kursa, 78 kursiyer aday hakem adayı katıldı.

Direktörlüğünü MHGK üyesi Ahmet Çelik, Kurs Eğitmenliğini ise MHGK üyesi Sevda Işık’ın yaptığı kursta, TVF Hatay Voleybol İl Temsilcisi Mustafa Kemal Söner, kursun açılışında bir konuşma yaparak kursiyerlere başarılar diledi.

Hatay’da açılan kursla, voleybol ailesine yeni hakem adayları kazandırılacağı için sevinçli olduğunu belirten Mustafa Kemal Soner, Hatay ve tüm ilçelerinde voleybol hakemleri için verdiği destek sebebiyle TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve MHGK Başkanı Aziz Yener ile kurs için Hatay’a gelen MHGK üyesi Ahmet Çelik ve MHGK Üyesi Sevda Işık’a teşekkür etti.

Türkiye’nin en başarılı takım sporu olan voleybolda, bu ailenin yeni adaylarının belirleneceği kurs, sınavla sona erdi. Kurs sonunda başarılı olan kursiyerler, Aday Voleybol Hakemi olarak salonlarda görev yapmaya başlayacaklar. -Mutlu Yanık-