Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

3 Milletvekiline teşekkür yok!

CHP’de yeni İl Başkanı

CHP’de yeni İl Başkanı H. Ramiz Parlar, katılanlara, destekçilere teşekkür etti…

CHP’de İl Başkanlığı’na seçilen Hasan Ramiz Parlar, bir teşekkür mesajı yayınladı. CHP’nin çiçeği burnundaki yeni İl Başkanı Dr. Parlar’ın mesajında, kongreye katılan en tepedeki isimden en sade partilisine kadar herkese yer verilirken, Partinin 4 Hatay Milletvekilinden birine teşekkür mesajında yer verildi, üç Milletvekiline ise teşekkür edilmedi. Yeni İl Başkanı Parlar’ın, görev süresi sona eren İl Başkanı Özgün ve Yönetimine de teşekkür etmemesi dikkat çekti.
CHP’nin yeni İl Başkanı Dr. Parlar’ın, kongreye katılmalarına rağmen teşekkür etme gereği duymadığı ya da unuttuğu 3 Milletvekili şunlar:
Suzan Şahin, Mehmet Güzelmansur ile İsmet Tokdemir…
CHP İl Başkanı Parlar’ın teşekkür mesajı aynen şöyle:
“İl kongremizi mesajıyla onurlandıran Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Bana ve arkadaşlarıma güvenerek il yönetimine layık gören değerli örgütümüze, delegelerimize teşekkür ediyorum.
İl kongremizde divan başkanlığımızı yapan Parti Meclisi üyemiz Sayın Ali Öztunç’a, katılım gösterip bizleri onurlandıran Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yıldırım Kaya’ya, kongremize katılarak sonuna kadar izleyerek desteklerini esirgemeyen Parti Meclisi üyemiz Sayın Müslim Sarı’ya, Milletvekillerimiz Sayın Aylin Nazlıaka ve Sayın Serkan Topal’a, geçmiş dönem bakanlarımız Sayın Fuat Çay ve Sayın Nihat Matkap’a, Kahramanmaraş İl Başkanımız Sayın Esat Şengül’e, Bitlis İl Başkanımız Sayın Veysi Uyanık’a,
Defne Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Güzel’e, Samandağ Belediye Başkanımız Sayın Refik Eryılmaz’a, İlçe Başkanlarıma ve yönetimlerimize, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve yönetimlerine, tüm konuklarımıza, cefakar partililerimize ve basın emekçilerine şükranlarımı sunuyorum.” -Cemil Yıldız-