Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü, Hatay’da büyük bir gurur ve heyecan içinde kutlandı.

Kutlamalar sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ve saygı duruşuyla başladı. Törene Vali Mustafa Masatlı, İl Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Mete, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, il protokolü, gaziler ve halk katıldı. Törende Anıt Şeref Defteri’ni imzalayan Vali Masatlı, “Asil Türk Milleti’nin istiklal ve istikbali uğrunda, ruhunu yasladığı tüm mukaddesatından aldığı güç ve ilhamla ortaya koyduğu azim ve kararlılığının en büyük göstergesi olan bu Kutlu Zafer, tam bağımsız varlığımızı bir kez daha tescil etmiştir.” dedi.

Törenin ardından Antakya Şehitliği’ne geçildi. Kahraman Şehitleri Aziz ruhları için Fatihaların okunup duaların edildiği ziyarette Vali, milletvekilleri ve belediye başkanları Şehitlerin kabirlerine karanfiller bıraktı.

“Onların bıraktığı emanetin bilinciyle, ülkemize sahip çıkmaya ve onların izinde yürümeye devam edeceğiz. ” sözüyle töreni duyuran Valilik daha sonra Günün devamında Valilik binasında tebrik kabulü gerçekleştirdi. – Duygu Ertaş-