Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

300 yetime 5 yıldızlı otelde tatil

Hatay-Samandağ-Yaylıca’lı bir kadın turizmci,

Hatay-Samandağ-Yaylıca’lı bir kadın turizmci, Defne’de, Ali Nurlu başkanlığındaki Toplum Gönüllüleri Derneği himayesindeki 300 öksüz-yetim çocuk ve aile bireyleri olmak üzere, toplam 500 kişiyi, 23-30 Nisan tarihlerinde Marmaris’teki 5 yıldızlı bir otelde ücretsiz olarak ağırlayacak.

Ali Nurlu’nun başkanı olduğu Hatay Toplum Gönüllüleri, himayesindeki 300’e yakın annesiz ya da babasız öksüz ve yetim çocuğa, aile bireyleriyle birlikte bir haftalık tatil imkanı sağladı. Başkan Ali Nurlu, tüm zamanların en büyük hayır işini üstlenen kişinin bir hemşerimiz olduğunu, Samandağ ilçesi Yaylıca Mahallesi’nden bir kadın turizm işletmecisi olduğunu bildirdi.
Ali Nurlu, dün yaşanan gelişmeyle ilgili şu paylaşımı yaptı:
“Yüzlerce yetim çocuk ve annemizle, Marmaris’e tatile davet edildik. Marmaris’te büyük bir apart otelin sahibi olan Hataylı bayan toplum gönüllüsü yeryüzü meleğimiz, Derneğimize kayıtlı yüzlerce yetim çocuğumuzu, annelerini, dernek yöneticilerini, moral, motivasyon ve rehabilitasyon anlamında, havuzlu otel ve restoranında ücretsiz olarak, tatil paketi kapsamında ağırlamak istiyor. Ayrıca, yeryüzü meleği bayan otel işletmecimiz, yurt dışı tatil paketlerinden de bizleri faydalandırmak niyetinde olduğunu beyan etmiştir. İki hafta sonra, yüzlerce yetim çocuğumuzun tatil paketi sosyal sorumluluk projesinin ayrıntılarını görüşmek üzere, Hatay’a, Derneğimize gelecek olan otel sahibi bayan yeryüzü meleğimize sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. İyi ki varsınız, yetim çocuklarımızın yaşamında. Allah, hayrınızı kabul etsin.” -Cemil Yıldız-