Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

4-1’lik Yenilgiye Hatayspor Taraftar Yorumları

Pazartesi akşamı Antalyaspor’a 4-1

Pazartesi akşamı Antalyaspor’a 4-1 yenilen Hatayspor’un bu maçıyla ilgili Bordo-Beyazlı taraftarlardan gelen bazı sosyal medya yorumları…

Fahri Gündüz Türker: Doğum günü kutlamaya devam! Çıkarın o şerefli formayı!

Okan Yılmaz: Maalesef dersimize çalışmamışız. Ruben in kırmızısı ağır oldu. Hayırlısı olsun… Artık önümüze bakalım.

Abdurrahman Nazan Çiloğlu: Şöyle bir 4 kırmızı görmüş, 7 kişi oynayan takım maçı izletin, hocam! Takımın ayağına 65’ten sonra top değmedi nerdeyse! Tableti vurdum sinirden… 

Mehmet C. Bilger: Sağlık olsun. İki rahat takımın maçı oldu. Antalya, daha istekliydi. Ama Ribeiro’nun kırmızısı çok ağır ve haksız oldu.

Murat Berber: Canınız sağ olsun, bizler her daim yanındayız. Önümüze bakacağız, daha güçlü olup geleceğiz inşallah lige.

Fatih Orn: Çok basit goller yedik, karşılık veremedik. Antalya, hak etti, daha istekliydi. Ömer Hoca’nın canı sağ olsun. Ribeiro’nun kartı kesinlikle kırmızı değildi. Hakem, çok ön yargılı davrandı. Sağlık olsun. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.

Bahri Yıldırım: Hatay’ın ikinci yediği gol bence ofsayttı. Bir de Hatay’ın penaltısını vermediler. Ceza sahasında elle oynama vardı. Fatih Kurucuk, bu takımı hak etmiyor! Sadece mecburiyet! Kendisi de bunun farkında.

Cengiz Dalgıç: Başını öne eğme, aldırma Hatay! Çok yakında güneşli günleeerr…

Sait Önal: Olur böyle bazen. Canınız sağ olsun gençler. Yolunuz açık olsun. Hatay’ı dünyaya tanıtıyorsunuz. Tebrikler.

Klaus Arslana: Çok güzel, muhteşem bir rezalet defans var! Başka bir şey yok!

Cengiz Dalgıç: Dik dur, eğilme. Bu taraftar seninle, Ömer Erdoğan!

Barış Bozkurt: Tebrikler Hatayspor, emekleriniz için teşekkür ederiz.

Mehmet Çelebi: Bu takımın, adam gibi, genç, istekli, hırslı oyunculara ihtiyacı var. Şu hocaya imkan verin artık ya da çok biliyorsanız alın yönetin, adamın başını eğdirmeyin. Ne olursa olsun, en kötü günde bile Hatayspor.

Hülya Ramazan Bilgin: Yensek de yenilsek de, Hatayspor’luyuz. Yalnız şu gençlere ilk on birde görmek lazım. Şans tanıyalım, tecrübe kazansınlar. Başarılar Hatayspor.

Bülent Keşre. Sağlık olsun. Ama defansımız berbat, hep takip ediyorum. Özellikle Fatih ile Kamil Ahmet, berbat. Sezon sonuna yaklaştık, bari takımda kalmak için düzgün oynasalar.

Seyhan Uysal: Sağlık olsun. Yine de diğer takımlara nazaran iyiyiz.

Rıza Efe Abi: Maçı canlı izledim. Tek Hataylı ben vardım. Yemin ederim size, bizimkilerde ruh sıfırdı. Oynadılar, ama daha fazla yemeyelim diye oynadılar, kazanmak için değil!

Yahya Küçükbeyazit: Sağlık olsun, ama çok ruhsuz oynadınız. 6-0 rövanşı olur, dedirtiniz! Hoca, erken müdahale etmeliydi.

Erdi Gürer: Sezon başından beri net bir şekilde, lider özellikli, tecrübeli 1 stoper almak lazım diye yazdım, halen ayni kafadayım.

Zekeriya Yiğit: Olur böyle şeyler, sağlık olsun. Seneye daha güçlü olacağız inşallah.

Erkan Mert: Olur olur, bir şey olmaz, sağlık olsun.

Ismail Kavak: Sağlık olsun Hatayspor’umuza.

Özkan Gümüş: Defans çok, ama çok kötü ya…

Niyazi Akalın: Sağlık olsun, canınız sağ olsun! Ne diyelim…

Yusuf Şeker: Puanlar toplandı ilk yarı ve her yıl gibi, son 5 maçta puan kaybı yaşıyoruz! Son kalan maçlarda maç alamıyoruz. Deplasmanda ve iç sahada, dediğim gibi, lay lay lom yapıyorsunuz. Fatih ve Burak’a, sezon sonu teşekkür edip yollanmalı, sağlam 3 stoper alınmalı.

Ali Duran: Sanırım 10-1 olmaması büyük şans. Ömer Hoca, başını tuttu ve ağlamaklı bir hali vardı. Sadece şanslıydı bu zamana kadar. Kalitesiz oyun ve yönetim.

Mehmet Çelikel: O kadar çok hata, yazacak o kadar çok şey var ki, nereden başlasak, bilemedik! Çok şükür, ama inşallah bu sezon ilk on da bitireceğiz.

Nihat Karyelioğlu: Hakem, rezil ötesi, ama ondan da rezili, bu sezon harika iş çıkaran defans hattı! Bugün sapır sapır döküldüler. Fatih o kadar kötüydü ki, Benzia da en az onun kadar kötüydü.

Ender Yamaç: Bu takım, geçen sene de dahil, aldığı puanları hep hücum gücü sayesinde aldı, savunmamız 2 senedir dikiş tutmadı. Umarım, gelecek sezon kadro genişliği ve defans olarak gerekli transferler yapılır.

Osman Fatoş Gözübüyük: Ömer Hoca, kafada bitirmiş sezonu. Eline sağlık Ömer Hoca. Sen, hazır takımlara git bir zahmet… Potansiyelin, yaratıcılığın sıfır.

Mehmet Bayrak: Sürekli aynı hatalar… Hiç mi oynadıkları maçları izletmiyorlar bunlara?

Metin Çelik: Burak Öksüz hariç, tüm savunma hattı değiştirilmeli. Fatih Kamil, Ahmet, Adekugbe, vasat oyuncular. Böyle berbat bir savunma olamaz. Ruben Ribeiro desen, canlı bomba! Sözleşmesi sona eriyor. Bavulunu hazırlasın, gönderin gitsin!

Formun Üstü

Formun Altı

Okan Yılmaz: Takım iyi, ama defans evlere şenlik. 2. yarı toparlanırız ve maçı kazanırız.

Sadullah Ergin: Yensen seviniyorum, yenilsen “canın sağolsun Hatayspor’um” diyorum. İki yıldır Süper Lig’in tadını çıkarıyorum.

Hikmet Arslan: Takım, Avrupa hayallerini bitirdiğinden, zevkine oyunu oynuyor!

Murat Samsun: Hatayspor, mükemmel oynuyor! Sadece, şans yanımızda değil! Her zaman, her yerde şampiyon Hatayspor.

Murat Berber. Tebrikler çocuklar. Yenseniz de, yenilseniz de, bizler hep bir adım arkanızdayız. Daha güçlü olacağız inşallah.

Muhammet Aygün Yıldızhan: Helal olsun size, bize bu maçı izlettiğiniz için… Ayıp be! Ağız tadıyla maç izleyelim diyoruz, 4 tane yiyoruz!

Semir Uygun: Tam anlamıyla rezalet… İskenderunspor, bu takımdan daha iyi oynardı. Hakem de az rezil değil! Tüm düdükleri Antalya lehine çalıyor.

Hüseyin Tazearslan: Oyunu oynayan biz, geride olan yine biz.

Ergin Yiğtbaş: Maalesef çok berbattı. Allah’tan, ilk yarı birkaç puan topladık! Görünen o ki, sezon sonunda çoğu kişi yolcu. Maalesef, iki pas yapamıyoruz. Oyuncular bitmiş, sezonu kafalarında bitirmiş.

Mustafa Özkan: Bu skor, Fatih Kurucuk’a yazar, beyler! 2 golde de ağır kaldı. El Kaabi’nin, milli takım dönüşü formu düşmüş ve Saba da ilk yarı vasattı.

Mehmet Çelikel: Fatih Kurucuk, 3 gol ve 2 hata! Yerine, bizim yerli ve milli oyuncumuz Eren geçse, bundan daha iyi koşar, emin olun.

Cuma Yılmaz: Bu takım, bizim takım! Tebrikler, Hataysporum.

Abdurrahman Okuyucu: Ruben Ribeiro’nun takımla ilişiği kesilmeli! Kadro dışı bırakılıp gönderilmeli. Defolsun gitsin, burası kimsenin çiftliği değil!

Kemal Çolak: Defans, maşallah “yolgeçen hanı”… Bu Fatih’ten bir şey çıkmaz! Çöp dolu, takımda!

Seko Türkmen: Fatih, ne yapıyorsun? Fatih, aşırı kötü oynuyor!

Ahmet Berberoğlu: Munir’in eline sağlık! Yok böyle bir şekil!

Inal Hdr: Futbolcular, sezonu kafada bitirmiş! Ayıp olmasa, sahaya çıkmayacaklar.

Zekeriya Yiğit: Ayağınıza sağlık. Hiç sıkıntı yok, her şey yolunda!

Ertuğrul Çevik: Böyle devam, helal olsun!

Mahmut Tekgüzel: Fatih Kurucuk, çok kötü. Sackey’in yokluğu belli.

Hıdır Kıldı: Sıkmayın tatlı canınızı arkadaşlar, alan memnun satan memnun! Biz, kendimizi boşuna heder ediyoruz! İnşallah bu takım küme düşer! Bu yönetimle olmaz, istifa etmeliler!

Murat Gündoğdu: Fatih Kurucuk, Ruben Ribeiro, evlerine dönsünler!

Ali Şanlı: Savunma darmadağın. Hoca, çok rezil bir savunmamız var!

Ender Yamaç: Geçen sene de aynıydı. Allah’tan ilk yarı puanları topladık. Bu takıma takviye şart. Seneye yine böyle 2.lig topçuları ile işimiz çok zor. Bu gelirlerle her takım çok iyi oyuncular alırken, biz, 2.lig düzeyinde kiralık oyuncularla Avrupa’yı hedefliyoruz. İmkansız gibi bir şey.

Yakup Bozdoğan: Saba Loubzendize çok etkisizdi. Orta alanda Benzia ile ne El Kaabi’yi ne Diouf’u kaçırabildik. Defansif orta saha olarak, Ruben ve Onur çok etkisizdi. Hiç bir şekilde ofansif oyuna katkıda bulunmadılar.

Ferhat Yolcu: Her maç sonrası, resmen komedi gibi paylaşım ve yorumlar oluyor. Takım, kazandığı zaman göklere çıkarılıp, kaybettiği zamanda yerden yere vuruluyor. Mesela geçen hafta, “Ruben olmadan olmuyor, bu takım kazanamıyor” diyenler, bugün “derhal kadro dışı bırakılıp, kontratının feshedilmesini” istiyor. Her maçı kazanabilecek veya kazanan bana bir takım gösterin. İlk yarının başında gayet iyi başlandı, lakin golden sonra maalesef düşüş oldu. Sağlık olsun. İleriye bakıp, takıma destek çıkmak gerekiyor.

Mustafa Canatar: Kötü oynamadık. Pozisyonlarda başarılı olsaydık, ilk golü biz atsaydık, kesin galiptik! Yediğimiz goller de çok pisti.

Selahattin Çoban: Arkadaşlar, Hataysporumuz 2 yıldır Süper Lig’de ve 2 yıldır çok kırılgan bir yapıya sahip. Ayrıca Ruben’in kartının kırmızı olması çok yanlış bir karar bence. En fazla sarı kart olmalıydı. VAR, neden çağırmadı, anlamış değilim! Birkaç şey daha söyleyeyim… Takım kadrosu çok kısıtlı bir bütçeyle kurulmuş. Sert bir takım değiliz bence. Fakat Ömer Hoca ve takımdaşlık ruhu, 2 yıldır Hatay’ımızı üst sıralarda tutuyor. İlk dörtten ya da ilk beşten Avrupa’ya gitmek istiyorsak, bu takıma takviye transfer şart. Kulübemiz çok zayıf. Hocamızın eli o kadar güçlü değil. Kalecimiz Münir ve kaptanımız Diouf, takımı adeta sahiplenmiş ve de çok başarılılar bence. Çok basit goller yiyoruz. Savunmamız çok tecrübesiz. Çok güzel bir stadımız var. Sayın Başkan biraz daha kesenin ağzını açar, Ömer Hocamızın elini güçlendirirse, Hatay’ımız çok daha güçlü ve çok daha başarılı olur. Kırılgan bir takım kimliğinden çıkar, ilk dörde ilk beşe oynar. İşte o zaman, Hatay halkına bu stat dar gelir.

Mehmet Devrim: Ruben Ribeiro, takımın şah damarı.

Mehmet Devrim: Ruben Ribeiro’nun yanındayım. Takımı için savaşıyor. Futbol psikolojisi öyle bir şey işte… Gerekirse, takımın için kırmızı kart yiyeceksin. Futbol psikoloji meselesini herkes anlayamaz.