Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

4 başkan adayı

Harbiye’de, hafta sonunda, Esnaf

Harbiye’de, hafta sonunda, Esnaf Sanatkar Kooperatifi Genel Kurul heyecanı var…

İlimiz ilçelerindeki Esnaf Kefalet Kooperatifleri Genel Kurulları süreci devam ediyor. Bu hafta sonunda, çekişmeli geçmesi beklenen seçim, Defne ilçesi Harbiye Mahallesi’nde yaşanacak.
Hafta içinde, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Kadir Teksöz, Harbiye’deki genel kurul başkanlık seçimine katılacak 4 başkan adayını konuk etti, ağırladı. Teksöz ve Birlik Yöneticileri, başkanlık için yarışan 4 adayla bir araya geldi, birlik ve beraberlik mesajları verildi.
HESOB Başkanı Kadir Teksöz, bir araya geldiği 4 başkan adayı ile ilgili seçim öncesi şu mesajı verdi:
“Defne ilçemizde birlik, beraberlik ve kardeşlik hakim geldi. El ele, kol kola, sevgi ve saygı çerçevesinde, Pazar günü demokrasi yarışacak. Kazanan kim olursa olsun, kaybeden yok. Kongre, bir hizmet yarışması içerisinde geçecektir. Kongre sonrası el ele, kol kola salondan çıkacağımıza dair herkes birbirine söz verdi. Defne’de kardeşlik hakim geldi. Teşekkürler.”
Gerçekleşen buluşmaya; Ticaret İl Müdürü Halit Imrek, Bölge Birliği Başkanı İsmail Toklucu, Bölge Birliği Başkan Vekili Nurittin Koyun, Kooperatif Başkanı Erkan Mansuroğlu, Oda Başkanı ve Aday Murat Karataş, Aday Yusuf Kulubecioğlu, Aday Özkan Aslanyürek, Aday Semir Öztürk katılım gösterdi. -Cemil Yıldız-