Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya
Yayın Tarihi: 28 Temmuz 2025 00:00

MAMA SATIN ALINACAKTIR TARIMSAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI


MAMA SATIN ALINACAKTIR

TARIMSAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

Kedi ve Köpekler için Kuru Mama Mal Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN : 2025/1077854
1-İdarenin
a) Adı : TARIMSAL HİZMETLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi : ANTAKYA/HATAY ANTAKYA/HATAY
c) Telefon ve faks numarası : 03262149190 - 3262157655
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın

a) Adı : Kedi ve Köpekler için Kuru Mama Mal Alımı
b) Niteliği, türü ve miktarı : Toplam 4 kalemden oluşan; 200.000 kg Yetişkin Kuru Maması, 20.000 kg Yavru Köpek Kuru Maması, 30.000 kg Yetişkin Kedi Kuru Maması ve 20.000 kg Yavru Kedi Kuru Maması alımı.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer : Hatay Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veterinerlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü personellerince belirlenecek yer veya yerlere teslim edilecektir.
ç) Süresi/teslim tarihi : İşin başladığı tarihten itibari ile 1.Teslimat sözleşme imzalandıktan 30 gün sonra 2.Teslimat Kasım ayında olmak şartı ile idarenin belirleyeceği tarihte yapılacaktır.
d) İşe başlama tarihi : Sözleşme imzalanmasından itibaren 1 gün içerisinde işe başlanacaktır.

3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati : 19.08.2025 - 10:30
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres) : Antakya Expo Alanı B Blok 1. Kat - Satın Alma Dairesi Başkanlığı İhale Şube Müdürlüğünde toplanılacaktır.
  1. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
    4.1.İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
    4.1.2.Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
    4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
    4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
    4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
    4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1.
4.3.1.1. Standarda ilişkin belgelere ait bilgiler:
İthalat İzin (Uygunluk Belgesi)
Onay Belgesi
  1. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.6.İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

    7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

    8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

    9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

    10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

    11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

    12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

    13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.

    14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

    15. Diğer hususlar:

Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

Bu sayfa "https://antakyagazetesi.com" internet sitesi üzerinden yazdırılmıştır.
Yazdırılan URL: https://antakyagazetesi.com/bik/467249/
Tarih: 12-03-26 06:47:20
Paylaş: Yazdır: