Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

89.Dakikada Hakeme Saldırı

Maç Tatil! İskenderun’da önceki

Maç Tatil!

İskenderun’da önceki gün oynanan Süper Lig Play-Off maçında, bitime 1 dakika kala, yardımcı hakemin ofsayt ile ilgili yanlış bayrak kaldırmasını gerekçe gösteren bir kulüp yöneticisi, yedek kulübesinden fırlayarak yardımcı hakeme saldırdı, maç yarıda kaldı.

Olaylı maç, Perşembe günü İskenderun’da oynandı. İskenderun Yıldızspor ile İskenderun Meydanspor arasındaki maçta, skor 3-0 Yıldızspor lehine devam etmekteyken, 89.dakikada gelişen Meydanspor atağında, Yardımcı Hakem Mehmet Yılmaz, ofsayt olduğu gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. Orta Hakem Berat Buğra Çelik de işarete uydu ve ofsayt kararı verdi. Bu sırada, Meydanspor yöneticisi olduğu belirtilen Yasin T. adlı yönetici, yardımcı hakemin üzerine yürüdü ve darp etti. Gelişme üzerine, orta hakem maçı durdurdu ve hakem üçlüsü soyunma odasına gitti. Maç da tamamlanamadan tatil edildi.

İskenderun 5 Temmuz Dış Sahası’nda oynanan Yıldızspor-Meydanspor maçını Berat Buğra Çelik, Mehmet Yılmaz ile Mustafa Oğuz hakem üçlüsü yönetti.

Alınan bilgiye göre, İskenderun 5 Temmuz Dış Sahası’nda, Yıldızspor’lu Emrullah Öztekin’in 88. dakikada uzaklaştırmak istediği top, falso alarak, Meydansporlu Adem Pasinli’nin önüne düştü. Maçın kıdemli yan hakemi Mehmet Yılmaz, bir anlık  dalgınlığa düşünce, ofsayt bayrağını kaldırdı. Karara, Meydanspor yöneticisi de fiili saldırı ile tepki verdi.

Maçta, Yıldızspor, 16-31 ve 33. dakikalarda Halis Aktuğ’un attığı gollerle müsabakayı 3-0 önde götürüyordu. 88. dakikada maçın orta hakemi Berat Buğra Çelik, yardımcısına yönelik fiili saldırı nedeniyle, sağlıklı ve güvenli koşullarda maç yönetilemeyeceği kanısına vardı ve hakem üçlüsü, birlikte soyunma odasına gitti, bir daha da çıkmadı. Saha komiserine, maçın tatil edildiği bildirildi.

İskenderun Yıldızspor’un, 3-0 galipken, bitime 2 dakika kala hakeme saldırı nedeniyle maçın tatil edilmesiyle ilgili dosyası, Tertip Komitesi’nin Salı günkü toplantısında görüşüleceği, maçın da muhtemelen Yıldızspor lehine 3-0 bağlanması bekleniyor. -Cemil Yıldız-