Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

91.dk’da ne dediler:

Ömer Erdoğan: “Açıkçası üzücü

Ömer Erdoğan: “Açıkçası üzücü bir sonuç”

Sefer Yılmaz: “Sonunda 3 puanla ayrıldık”

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında sahasında Altay’a 1-0 yenilen Atakaş Hatayspor’un Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, maçın bu skorla sonuçlanmasını beklemediklerini söyledi. Erdoğan, Yeni Hatay Stadı’ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılarında, direnen ve oynamaya çalışan bir rakip gördüklerini belirtti.

Maça çok iyi başlamadıklarını ifade eden Erdoğan, şunları kaydetti:

“Özellikle, rakibin 5-4-1 şeklinde bizi karşılaması, birinci bölgede iyi savunma yapması nedeniyle, bizim orada daha çok fazla topa sahip olmamız, çabuk yön değiştirip daha fazla pas aralarında buluşup, bireysel yetenekli oyuncularımızın daha çok fazla sorumluluk alıp, bu şekilde hücum yapmaya çalışmayı denememiz gerekiyordu. Tam tersine, çok yüksek toplarla, açıkçası Altay’ın tam istediği şekilde oynadık. Belki rakibimize fazla pozisyon vermedik ama… Defansta bir anlık top kaybı sonrası 1-0 geriye düşmemiz, işimizi daha da zorlaştırdı. Çünkü zaten çok kalabalık bir şekilde savunma yapan bir takımı, daha da istekli ve arzulu bir savunma yapmasına neden olduk!”

ÜZÜCÜ BİR SONUÇ

Erdoğan, ikinci yarı oyuncu değişiklikleri ve taktiksel değişikliklerle, hücum anlamında daha etkili olduklarını kaydetti. İkinci yarıda kaçırdıkları pozisyonları olduğunu da aktaran Erdoğan, şöyle devam etti:

“Açıkçası, üzücü bir sonuç. Çünkü oyuncularıma da söylediğim şey, maçtan önce; son 4 maçta alabileceğimiz en fazla puanı alıp, en iyi yerde bitirebilmeyi hedefliyorduk. Bu da bizim için 6,7,8 olur, ama daha altlarda olmasını istemiyorum açıkçası. Çünkü sezonun tümünü değerlendirdiğimiz zaman, iyi bir sezon başlangıcı yaptı. Sezon içerisindeki dalgalanma sonucu üst gruptan biraz aşağı kaydık, ama her hafta bir fırsat vardı. O fırsatları maalesef değerlendiremedik. Artık bu sezonu en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız.”

Erdoğan, konuşmasında, şampiyonluğundan dolayı Trabzonspor camiasını da tebrik etti.

İYİ MÜCADELE ETTİK

Hatayspor-Altay maçının ardından konuşan Altay Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz ise “Gol de yiyebilirdik, ama futbolcular çok iyi mücadele etti. Sonunda 3 puanla ayrıldık” dedi. Yılmaz, galibiyetle birlikte ligde kalma ümitlerini devam ettirdiklerini de söyledi. Sefer, Yeni Hatay Stadı’ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, futbolcularına, galibiyetten dolayı teşekkür etti.

Maça, hafta boyunca hazırlandıklarını ve rakiplerini analiz ettiklerini belirten Yılmaz, şöyle devam etti:

“Sadece galibiyet bizi kurtarıyordu. Onu da aldık. Özellikle futbolcu kardeşlerimize çok teşekkür etmek istiyorum.

Maçtan önce, bütün hafta boyunca hazırlandık. Hatayspor’un eksilerini kullanmamız lazımdı bu maçta. Çok da iyi mücadele ettiler. Çok iyi oynadılar. Erken gol bulmamız, bizi biraz da morallendirdi. Hatayspor’un, özellikle yüksek toplarda ve kanat ortalarında çok etkili oyuncuları vardı. O yüzden bugün 5’li bir sistemle oynadık. Son dakikalarda, özellikle son 20-25 dakika daha fazla geri çekilmek zorunda kaldık. Onun da sebebi, buraya bayağı bir eksik kadroyla gelmiştik. Genç oyuncularımızdan kurulu yedek kulübesinden çok fazla destek alamadık. Onun da etkisiyle, son 15-20 dakika Hatayspor’un baskısı oldu. Gol de yiyebilirdik, ama futbolcular çok iyi mücadele etti. Sonunda 3 puanla ayrıldık.”