Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

91.dk’da ne dediler?

V. Demirel: 1 Puana

V. Demirel: 1 Puana Üzüldüm

Uçar: Mutlu Değilim, Ama 1 Puan Değerli

Ümraniyespor- Hatayspor maçı bitiminde 2 teknik direktör, 90 dakikayı yorumladı. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel 1 puana üzüldüğünü söylerken, Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar ise aldıkları 1 puanın değerli olduğunu söyledi.

1 PUAN BENİ ÜZDÜ

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, iki takımın da ligdeki yeri itibariyle galibiyete ihtiyacı olduğunu hatırlatarak, “Kaçırdığımız pozisyonlar itibariyle galibiyete daha yakındık. İlk yarıda Bertuğ’un, ikinci yarıda da Ze Luis ve El Kaabi’nin pozisyonları var. Bunları kaçırırsanız, beraberliğe razı olursunuz. Bu sonuca üzülüyoruz. Ümraniyespor’un da amacı kazanmaktı” dedi.

Maç planlarının, savunma arkasına atılan toplar olduğunu ve bu noktada El Kaabi ve Lobjanidze’yi etkili kullanmak istediklerini söyleyen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, “Planımız da bu şekildeydi. Daha çok pozisyona girebilirdik. Savunma arasına daha çok koşu yapabilirdik. Bütün hafta buna çalışmıştık. Pozisyonlar vardı, ama sonuçlandıramadık. 1 puan olunca, emeklerinizin karşılığı olmuyor. Kendi adıma üzgünüm” şeklinde konuştu.

ALDIĞIMIZ 1 PUAN DEĞERLİ

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar ise Hatayspor maçı sonrası, “Mutlu değilim, ama alınan 1 puan değerli” açıklaması yaptı. Uçar, maçın alt sıralardaki iki takımın mücadelesi olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Hatayspor, bu sene doğrudan rakibimiz olan bir takım. Hedefleri aynı olan 2 takımın mücadelesiydi. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Anlatılması kolay olmayan, içinde çok fazla hikâyenin olduğu bir maç oldu. İlk 24 dakika kalecimize topun gelmediği, ama bireysel hatayla golü yediğimiz bir maç oldu. 24 ile 40. dakika arasında Hatayspor’un daha çok pozisyon ürettiği bir oyun vardı. İkinci yarıda yaptığımız bireysel bir hata olunca, oyun tekrar Hatayspor’a döndü. Daha sonra penaltı pozisyonuyla oyuna ortak olduk, ama gördüğümüz kırmızı kartla durum yine değişti. 11’e 11 oyunda, Hatayspor’un daha çok pozisyon ürettiği bir maçta 1 puanı değerli buluyorum. Mutlu değilim, ama alınan 1 puan değerli. Oyuncularımı, ortaya koyduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.”

-Cemil Yıldız-