Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay Şampiyonu:

Defne Belediyespor Hatay Büyükşehir

Defne Belediyespor

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin (BŞB) bu yıl 35.sini düzenlediği Erhan Aksay Kurumlararası Futbol Turnuvası’nda Antakya ile İskenderun birincilerini karşı karşıya getiren Hatay şampiyonluk finali maçını kazanan Defne Belediyespor, HATAY ŞAMPİYONU oldu. Defne Belediyespor, maçı 2-1 kazandı.
Finalin diğer ismi, Füsun Sayek Arsuz Belediyespor ise rakibi önünde centilmence mücadele etti. 2-1 yenilse de, alkışlandı ve Hatay ikinciliği kupasını havaya kaldırdı.
Mustafa İnan, Ömür Akay ile Ahmet Yapıcı’dan oluşan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada, Defne Belediyespor’un gollerini Sezgin Koçak ile Uğur Bingöl (KK) atarken, Füsun Sayek Arsuz Belediyespor’un tek golünü Fuat Uruç attı.
Şampiyon Defne Belediyespor’a kupasını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş verirken, 2. olan Arsuz Belediyespor’a da kupasını Merhum Erhan Aksay’ın eşi Meziyet Aksay, Hatay Milletvekili Suzan Şahin ile Başkan Savaş’ın eşi Nazan Savaş verdi.
Pazartesi akşamı Esentepe sahasındaki maçı kalabalık bir seyirci topluluğu ilgiyle izlerken, tribünde bulunanlar arasında; Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ile Mehmet Güzelmansur, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ile Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel de vardı. -Cemil Yıldız-