Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yayman, Babacan’ı işaret etti:

Bakan Olsa, Parti Kurmazdı

Bakan Olsa, Parti Kurmazdı

AK Parti Hatay Milletvekili Yayman, Ali Babacan’ın Parti kurma çalışmalarına ilişkin olarak, “Sayın Ali Babacan, sen eğer bugün kabinede Hazine ve Maliye Bakanı olsaydın, yine Parti kurma çalışmasına girecek miydin?” diye sordu.
Hafta sonu, seçim bölgesinde gerçekleştirdiği seçmenle görüşmelerinde ülke ve ilimiz gündemine ilişkin konularla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Hüseyin Yayman, özetle şunları söyledi:
“Ben, Milletvekili, Belediye Başkanıyken her şey güllük gülistanlık, bu makamdan inince her şey kötü! Bu olmaz. Bunu kabul edemeyiz. Bakın şimdi çıkmışlar, bir takım Parti kurma çalışmaları var. Sayın Ali Babacan, sen eğer bugün kabinede Hazine ve Maliye Bakanı olsaydın, yine Parti kurma çalışmasına girecek miydin? Girer miydi, değerli hemşehrilerim? Girmezdi! Bu konularda bizim tavrımız nettir. Biz, Tayyip Erdoğan’ı, ‘dünya beşten büyük’ dediği için seviyoruz. Biz, Tayyip Erdoğan’ı, ‘İsrail’in haritası hangisidir, sınırları nerede başlıyor, nerede bitiyor’ dediği için seviyoruz. Amerika Başkanının karşısına çıkıp, o mektubu iade ettiği için seviyoruz.”
AK Parti Milletvekili Hüseyin Yayman, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, kendisine makam ve mevki verdiği için değil, Allah rızası için sevdiğini de söyledi. Türkiye’nin en büyük projelerinden birinin Hassa Tüneli olduğunu da belirten Yayman, 2020 yılında tünele ilk kazmanın vurulacağı müjdesini de verdi. -Cemil Yıldız-