Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

2 açılışta, siyaset ve işdünyası buluşması

Antakya’da geçtiğimiz Cumartesi günü

Antakya’da geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen iki ayrı açılışta, mülki amirler ve siyasetin neredeyse tüm renkleri ile iş dünyası temsilcileri, doktorlar, kent esnafı ve seçkin isimler bir araya geldi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü, kentin özel yataklı tedavi kurumlarından Akademi Hastanesi’nde yeni hizmete giren “Anjiyo ve Kalp-Damar Cerrahisi Ünitesi” ile Hayzaran Ailesi tarafından oluşturulan OPTİK açılışları, görkemli geçti. Her iki açılışın konukları ve katılımcıları, toplumun neredeyse her kesiminden oluştu.
Cumartesi günü Özel Antakya Akademi Hastanesi’nin Anjiyo ve Kalp – Damar Cerrahisi Ünitesi’nin açılışında, kurdele kesimi törenine; Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Serkan Topal ve İsmet Tokdemir, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın yanı sıra kentin ileri gelenleri katıldı.
Günün diğer açılışı ise, Defne İlçesi Uğur Mumcu Bulvarı civarında oluşturulan “Hayzaran Optik Mağazası” için oldu. Buradaki açılışa; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Milletvekilleri, Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılamaz, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, AKP ve MHP’li Partili yöneticiler ile esnaf ağırlıklı kalabalık bir topluluk katıldı. -Cemil Yıldız-