Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ortak Görüş : “Penaltıydı”

Hatayspor-Beşiktaş maçı 90+4.dakikasında, Kamara’nın

Hatayspor-Beşiktaş maçı 90+4.dakikasında, Kamara’nın ceza sahasında biçilmesi hareketinin penaltı olduğunu savunan sporseverlere göre, Hakem Ali Palabıyık, Beşiktaş’ı kolladı ve Hatayspor’un 2 puanını gasp etti.
Sosyal medyada, Hatayspor-Beşiktaş maçıyla ilgili yorumlar şöyle:
MÜFİT TATLI: Hiç oynamaya gerek yok. BJK’yi şampiyon ilan etsinler. Utanç ötesi bir ilk yarı! Hakemin, bize bir gol atmadığı kaldı. Welington’dan gelen top, nasıl ofsayt olur? Vida’nın Akintola’yı çiğnemesi penaltı değilse, BJK’ye sezon başından beri verilen bütün penaltılar yanlış. Emek hırsızları! Allah, bildiği gibi yapsın. Alın futbolunuzu başınıza çalın.
MİTHAT BAKLACI: Sahadaki birden fazla rakiple nasıl mücadele edileceğini gösteren takımın adı, Atakaş Hatayspor. Sahadaki art niyetli kişilere karşı medeniyet ve hoşgörü dersi veren, Hatay Halkı. Her olumsuzluğa rağmen ayakta duran adamlar ordusu… En kalbi duygularla selamlıyorum.
SONAY ATEŞ: Hakem, tercihlerini BJK’den yana kullandı. Sarı kartlar da öyle! Kamara’ya yapılanı biz yapsak, penaltı verirdi diye düşünüyorum.
SELAMİ GÜLER: Net penaltı, yorumsuz! Şu VAR’daki hakemlere, neden çağırmadığını soracaksın… Daha ilk cevabında şaplağı koy!
METİN MELİKE: Hatayspor, Süper Lig’e gerçekten çok yakıştı. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Keşke bu Yönetim, 10 sene önceden ele alsaymış bu takımı. Helal olsun, tebrikler Başkan.
AYCAN RAY: Galibiyetinizi ve 2 puanımızı çaldılar.
ERGİN TOPAL: Hataysporumuza emeği geçen herkese teşekkür ederim. İyi ki varsın. Hatayspor, başarıların devamını diliyorum. İnşallah, istediğimiz yerde hep kalacağız. Saygılar Başkan’ım.
LEVENT TATLI: Hakemler, umarım hataları bırakır. Anadolu takımlarına her maçta haksızlık yapılıyor. Bunu da görmezden gelen sözde ‘var’, ama olmayan hakemlere yazıklar olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Hatayspor’a sonuna kadar destek olmalıyız.
AHMET HAYRİ YILMAZ: Bu pozisyonda penaltı vermemek, futbola ihanet etmektir.
MÜFİD TATLI: beIN Sports, aldığın bütün paralar haram olsun! Hatayspor da ülkemizin önemli takımıdır. Güntekin – Metin-Tolga! Hatayspor’un bir tane dahi pozisyonunu göstermediniz. Sadece BJK’nin pozisyonlarını gösterdiniz, tartıştınız. Sayılmayan golü, tartışmalı penaltıların hiç birini göstermediniz, tartışmadınız.
AHMET SÜRMÜŞ: Centilmenliğimizi bozmayalım, diyoruz ama… Sergen Yalçın, basın açıklamasında, “Hatayspor’un 9 numaralı oyuncusu, kendini 4 defa ceza sahasında attı” diyor. Hakem, Boupendza’yı niye atmamış? Hakem arkadaşlara sesleniyorum” diyor. Bu da Fatih Terim’in izinden gidiyor. Çok yazık! Zaten hava alanına geldiklerinde, bizim verdiğimiz çiçeği bile yanındaki görevliye verdi. Gerginliği, bizim takımın iyi olması. Hakemi beğenmemiş. Bize verilmeyen 2 penaltıdan bahsetmiyor, iptal edilen golden bihaber! Peki, kendi futbolcularının, bizim futbolcularımızın ayaklarına basmalarına kart verilmeyişini neden söylemiyor? Ayıp! Ben böyle bilmezdim Sergen Hoca’yı. Artık 3 büyük takımları bırakalım, kendi doğduğumuz, büyüdüğümüz şehrin takımını tutalım. Bizim takımda iş var. Bu yıl olmasa da, seneye Avrupa’ya gideriz. Bu akşam Munir’i aradık. Akın da fena değildi. Herkesin belli bir kapasitesi var. Akın’a da sahip çıkacağız. Galibiyet hakkımızdı. Sağlık olsun.
ZEKİ CENNET SAĞLAM: Tebrikler Hatayspor. Başarılarının devamını dilerim. Geçen hafta, hakemin gazabına uğradınız. Bu oyununuz, geçen haftaki hakeme kapak olsun. Ayaklarınıza, yüreğinize sağlık Hatayspor.
GÖRKEM ULAŞ: 90+1’de Kamara’ya yapılan, çok net bir penaltıydı. O hareketin yarısı Beşiktaş’a yapılsa, hiç çekinmeden penaltı verirdi, hakem! Hatayspor, baskılı şekilde itiraz etmeliydi pozisyona. Hakem, VAR’a baksaydı, mecbur penaltı verirdi.
SONER AKYÜREK: Akintola’nın, ofsayt uydurmasıyla sayılmayan golünde, spor yorumcuları 2 saat karar veremedi. Sevgili VAR… 3 dakikada ofsayt verdi. Takdir haklarını kimden yana kullandıklarını söylemeye gerek yok sanırım. Sergen efendi, “maçtan sonra ceza alanı içinde defalarca düşen Boupendza’ya ikinci sarı kart neden verilmedi” diyor. Utan biraz! Hakemler sayesinde 1 puan aldı takımın. VAR odası, açıklama istiyoruz. Kamara’nın pozisyonunu neden incelemediniz? Hatayspor taraftarı cevap bekliyor.
ALPER ASLAN: Hakem, olmayan korneri verdi. Gol yedik, 90’da adama dozer gibi girdiler, VAR’a bile gitmedi(net penaltı)! Golümüzü “ofsayt” diye kesti! Top zaten Beşiktaşlıdan geliyordu. Şimdi siz diyorsunuz ki, bu hakem Fenerli!
AHMET KANAL: Hakem, faul olduğu halde Hatayspor’a vermiyordu. Basit faulleri Beşiktaş’a veriyordu. Galip gelebilirdik, ama olsun. Yenilmedik, ona sevindik. Tebrikler Hataysporumuz.
AYCAN RAY: Teşekkürler, Hataysporumuz. Teşekkürler, güneyin yıldızları. Hakemin yanlı yönetimine rağmen, Hataysporumuz, muhteşem bir oyun ortaya koydu, galibiyeti kaçırdı, ama Beşiktaş’ın galibiyet ve gol yememe serisine de son verdi.
SİBEL USLU: Kabul etmek gerek! Beşiktaş çok kötü bir futbol sergiledi. Hatayspor, direndi ve iyi mücadele etti. İki takım, beraberliğe tav olmuş bir şekilde oynadılar. Yolumuz uzun. Hatayspor’u güzel yarınlar bekliyor. Yeter ki direnmeyi bırakmasınlar, inansınlar.
ALİ KEMAL KAZAR: Hakeme rağmen aslanlar gibi mücadele eden Hataysporumuzu tebrik ediyorum.
KAMİL KÖSEOĞLU: Ali Palabıyık, yazıklar olsun! Haram olsun aldığın para! Yaşasın Sergen!
MURAT BEREKET: Hatayspor’un iptal edilen golünde, ilk pozisyona ofsayt verdiklerini sanmıştım. Ta ki VAR’dan gelen çizgiyi görene kadar… Çünkü VAR’ın çizdiği çizgide, top, Beşiktaşlı oyuncunun ayağından sekip geliyor. Bu da golün yanlış iptal edildiğinin kanıtı. Kamara’nın pozisyonu da bence penaltı.
ORHAN FAİZ: Hatayspor’un Beşiktaş karşısındaki mücadelesini kutlarım. Yalnız Süper Lig’de; Medya, TFF, hakemler ve VAR sistemi, 3 büyüklerin çıkarına hizmet ediyor. Buna şaşırmadım desem, yeridir. Çünkü Türk futbolu hep böyleydi, böyle devam edecek. Hatayspor’un net penaltısını, gözümüzün içine baka baka yediler. Bir de utanmadan, Sergen Yalçın, maçtan sonra, “Boupendza, kırmızı yemeliydi” diye hakeme veryansın ediyor. Bunlarda utanma namına zerre yüz yok! Bu lig, düşenin dostu olmayanın olduğu bir lig. Ömer Erdoğan ve futbolcularımıza sonsuz başarılar.
HASAN KONAC: Hatayspor’a ve Ömer Hoca’yı tebrik ederim. BJK, hakem desteğiyle bir puan aldı. Rakipten geleni ofsayt saydı, penaltı ise netti. Maalesef kimsenin gözü görmedi.
YILMAZ ÇELİK: Akın, böyle bir takımın karşısında en az oyuncular kadar iyiydi. İnfaz etmeyelim. Beşiktaş kalecisi de çok da iyi değildi.
-Cemil Yıldız-