Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaçış rampası nasıl olacak?

Vali, Milletvekili, Belediye Başkanları

Vali, Milletvekili, Belediye Başkanları var da, Teknik Uzman ve Mühendisler nerede?

İskenderun’da, Antakya yönündeki kent girişinde yaşanan trafik kazalarının ve kazalar sonucu oluşan acıların önüne geçmek için yapılacak İskenderun-Belen Yolu Kaçış Rampası Projesi’nin uygulanacağı yerde, mülki amir ve siyasetçiler incelemede bulundu.
Salı günü, Vali Rahmi Doğan ile birlikte, Hatay Ak Parti Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül incelemelerde bulundu.
Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz yıl ve geçmiş yıllarda, anılan kaçış rampası yerinde yaşanan kazalarda çok sayıda kişi hayatını kaybetmiş, yaralananlar olmuş, büyük maddi hasar oluşmuştu. Kaçış rampası yapılması girişimini gecikmeli de olsa yerinde gören sade vatandaşlar, inceleme heyetinde mülki amir, Milletvekili ve siyasetçilerin yanında teknik ve konunun uzmanı mühendislerin de olması gerektiğini hatırlatıyor. Bu arada, Türkay Şen adlı bir vatandaşın şu paylaşımı dikkat çekti:
“Vali, Kaymakam, Belediye Başkanları ne anlar kaçış rampasından! Onların yanında mühendisler olmalı. Mühendisler anlatmalı, onlar dinlemeli. Yerinde inceleme nedir, anlamadığın konuda? Bırakın bu liyakatsiz işleri! İşi usta yapar, yaptıran da öğünür!” -Cemil Yıldız-