Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

91.dk’da ne dediler?

Erdoğan: Galip Gelmemiz Gerekiyordu

Erdoğan: Galip Gelmemiz Gerekiyordu

Yenal: İki Takım Da İyi Oynadı

Süper Lig’in 36.haftasında, Salı akşamı Antakya Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelen Atakaş Hatayspor-Antalyaspor maçının ardından, iki takımın teknik direktörleri 90 dakikayı değerlendirdi.
ERDOĞAN: İHTİYACIMIZ VARDI
Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, önemli bir galibiyet aldıklarını ve buna çok ihtiyaçları olduğunu belirttiği açıklamasında, “Omuzlarımızdan, galip gelmenin yükü kalktığı için çok mutluyuz” mesajını verdi.
Maç öncesi açıklamalarında, rakip Teknik Direktör Ersun Yenal’ın çok deneyimli, başarılı bir hoca olduğunu belirten Hatayspor teknik patronunun maç öncesi mesajları ise şöyle oldu:
“Zor bir maç bizi bekliyor. Rakibimizi analiz ederken, 6’lı savunma oynadığını da gördük. Süratli futbolcuları da var. Topa sahipken dikkat etmemiz gerekiyor. Çalışmalarımızı yaptık. 3 puana ihtiyacımız var.’”
Maç bitiminde konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, rakiplerini iyi analiz ederek çalıştıklarını kaydederek şunları söyledi:
“Önemli bir galibiyet aldık. Özellikle, omuzlarımızdan galip gelmenin yükü kalktığı için çok mutluyuz. Rakibimizi analiz ederken, özellikle takım halinde topun arkasında bekleyip, kazandıkları toplarla Amilton, Serdar, Podolski ve Fredy ile çabuk hücuma çıktıklarını tespit ettik ve ona göre çalışmalarımızı yaptık. Savunmada da, rakibimizin savunma hattını 4’lü değil 6’lı blok şeklinde karşılayıp, ama savunma arkasına atacağımız toplarla da pozisyona gireceğimizi önceden tespit ettik. Bunun da çalışmasını, çok fazla zamanımız olmamasına rağmen, özellikle dün son antrenmanda gerçekleştirdik. Neticesinde de, bugün özellikle ilk attığımız golde karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. Maç, tamamen kontrolümüzde gitti ve soyunma odasına 1-0 önde girdik.”
BASİT GOL YEDİK
ikinci yarının başında savunmada yaptıkları hatalardan dolayı çok basit bir gol yediklerini söyleyen Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, oyunun kontrolü kendilerindeyken yedikleri ikinci gol sonrası, maçın son dakikalarına sıkıntılı girdiklerini söyledi ve şöyle devam etti:
“Bu da doğal, futbolun içinde oluyor. Son dakikalarda, rakip ister istemez çok risk alıyor ve şuursuz, kontrolsüz saldırmaya çalışıyor. Biz de istemeyerek savunmaya çok gömüldük. Aslında orada da akıllı olsaydık, biraz da topun bizde kalmasını sağlayabilseydik, çok rahat bir şekilde 4’ü bulur, maçı bitirirdik. Ama son dakikalar, sağ olsun Munir ve savunma oyuncularımız orada iyi savundu ve kritik müdahalelerle 3-2’yi korumayı başardık. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Önemli bir galibiyet. Tebrik ediyorum.”
YENAL: İKİ TAKIM DA İYİ OYNADI
Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise iki takımın da iyi oynadığı bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını söyledi. Mücadelede, rakiplerine baskı kurduklarını anlatan Yanal, ilk yedikleri golle ilgili olarak hakemi eleştirdi. Her şeye rağmen ikinci yarının başında golü bulduklarını dile getiren Yanal, “Bunu, iyi oynayarak değerlendirebilirdik” diye konuştu. -Cemil Yıldız-