Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor’a Genç Eldiven

Fenerbahçe altyapısında yetişen, Amedspor’lu

Fenerbahçe altyapısında yetişen, Amedspor’lu Abdullah, Hatayspor’da.

Kaleci Abdullah, Ümit Milli…

Hatayspor, kaleci Akın’ın gitmesinden sonra, mevcut 2 genç yeteneğe ilave olarak yeni bir genç kaleci daha aldı. Edinilen bilgiye göre, Fenerbahçe altyapısında yetişen, geçtiğimiz sezonu ile Diyarbakır Amedspor’da geçiren kaleci Abdullah Yiğiter, Hatayspor’la anlaştı. Güvenilir kaynaklara göre, Bordo-Beyazlılar, yetenekli kaleci ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
ABDULLAH YİĞİTER KİM?
Hatayspor’un yeni transferi Abdullah Yiğiter, geçtiğimiz sezon 2. Lig ekibi Amedspor forması giydi, kaleyi 29 maçta korudu. Hatayspor’un, Amed SFK’ya bonservis bedeli olarak 500.000₺ ödeyeceği öğrenildi.
Abdullah Yiğiter’in futbol kariyeri, Diyarbakır DSİ Spor altyapısından başladı. 2016 yılında, Fenerbahçe’ye 4 yıllık imza attı. 2019-2020 sezonu devre arasında ise TFF 1. Lig’den İstanbulspor takımına transfer oldu. Futbol kamuoyunda dolaşan bilgilere göre, Hatayspor, son olarak Abdullah Yiğiter’i takibe aldı. Hatayspor’un, transferde sona geldiği iddia ediliyor. Geçtiğimiz sezon Amed formasıyla 2. Lig’de 29 maça çıkan oyuncu, kalesinde 35 gol görmüştü. 2000 doğumlu 21 yaşındaki kalecinin kulübüyle sözleşmesi, 2023 yılına kadar devam ediyor. Sözleşme feshedilerek, futbolcu Hatayspor’a alınacak. -Cemil Yıldız-