Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Efsaneleri Yaşatırsanız, Hatayspor Yaşar…

Almanya’da yaşayan Hatayspor sevdalısı

Almanya’da yaşayan Hatayspor sevdalısı Antakyalı Ali Şahin’den:

Halen Almanya’da otel işletmeciliği yapan, Antakyalı hemşerimiz, çok iyi bir Hatayspor taraftarı olan Ali Şahin, yeni açılan Hatay Stadyumu’nda efsane isimlerle maç önerisinde bulundu. Kendine özel “Hatay Asil 19678” adlı bir internet sitesi olan ve Hatayspor ile İskenderunspor’la ilgili ayrıntılı haber ve fotoğraflara yer veren Ali Şahin’in, “Efsaneleri yaşat ki, Hatayspor yaşasın” başlıklı yazısında anlattıkları şöyle:
“Kulüpler, sportif başarıların yanında, yetiştirdiği değerler ile yücelir. Hatayspor efsaneleri, yıllarca eski stadın ceremesini çektiler. Şimdi yeni statta ilk maçı yapmak onların hakkı.
Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından resmi açılışı yapılan Hatay Stadı, düzenlenecek güzel bir organizasyonla, Şöhretler Karması ile Hatayspor efsaneleri arasında bir gösteri maçına ev sahipliği yaparak, futbolseverler için görücüye çıkmalıdır. Böylece hem değerlerimize sahip çıkmış oluruz, hem de dünden bugüne Hatayspor formasını başarıyla terleten ve Hatayspor taraflarının gönlünde taht kuran Hatayspor efsanelerini onurlandırma fırsatını yakalamış oluruz.
Şehrimize gelecek, Türk futboluna damga vurmuş oyuncular ve maçın olası canlı yayınla gösterimi, şehrin tanıtımı ve kulübün marka değerine inanılmaz bir katkı sağlayacaktır.
Kulübün efsaneleri arasına giren, başta Onursal BaşKanımız Doç.Dr. Lütfü Savaş Bey olmak üzere, Hatayspor tarihine adını altın harflerle yazdıran bütün efsanelerimize sahip çıkıp onları yaşarken onurlandırmak, ancak medeniyetler şehri Hatay’ımıza ve bizi başarılarıyla gururlandıran Hatayspor’umuza yakışır.
Bu sebeple, her Hataysporlunun gönlünden geçen bu güzel ve anlamlı organizasyonu yeni sezon öncesi en uygun zamanda hayata geçirmek adına, değerli ve yetkili büyüklerimizi istirhamla göreve davet ediyoruz.” -Cemil Yıldız-