Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Defne Koleji Mezunları Kep Attı

Okul birincileri, “M.Ali Hürriyetoğlu,

Okul birincileri, “M.Ali Hürriyetoğlu, Meryem İzel Eskiocak ile Süleyman Aslanyürek” oldu…

Özel Defne Koleji Okullarının 2020-2021 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Defne Koleji kampüsü içerisinde, öğrenci, veli ve öğretmenlerin katılımıyla, görkemli bir mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
İngilizce Öğretmeni Sezin Arslan Zateri ve Sınıf Öğretmeni Volkan Bakır’ın sunumuyla, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, Özel Defne Okulları Genel Koordinatörü Serdal Keskin bir konuşma yaptı. Keskin, “Mezun olan 12. sınıf öğrencilerimizi tebrik ediyor, üniversite hayatlarında onlara başarı diliyorum. Her biri pırlanta gibi olan gençlerimiz, çetrefilli hayat yolunda doğru çizgiyi yakalayıp, o çizgide daima ilerleyecektir. Özel Defne Okulları olarak, her birine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.
Tören, okul birincilerinin konuşmaları ile devam etti.
Okul birincileri şunlar:
-Defne Koleji Fen Lisesi okul birincisi M.Ali Huriyetoğlu
-Özel Defne Anadolu Lisesi okul birincisi Meryem İzel Eskiocak
-Özel Defne Koleji Sağlık Lisesi okul birincisi Süleyman Aslanyürek
Birinciler, konuşmalarını yaptıktan sonra, eğitimde sürekliliği sembolize eden bayrak ve flama devir teslimi gerçekleşti. Ardından, Defne Koleji’nde bir gelenek haline gelen, mezuniyet kütüğüne çiviler çakıldı. Mezun öğrenciler, isimleri okunarak, kırmızı halı geçidinden sonra diplomalarını sınıf öğretmenlerinden aldı.
Mezun olma heyecanını yaşayan öğrenciler, havai fişek eşliğinde keplerini atarken, törende, misafirlere mezuniyet pilavı da ikram edildi.
Öğrenci, öğretmen ve velilerin bol bol hatıra fotoğrafı çekildiği bu coşku dolu günde son olarak, Hatay’ın sevilen müzik grubu Mikotin Band, öğrencilere unutulmaz bir konser verdi. -Cemil Yıldız-