Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antakya ve İskenderun’da törenler

Yeni Avukatlar Cübbe Giydi,

Yeni Avukatlar Cübbe Giydi, Ant İçti

İlimiz Antakya ve İskenderun Adliyelerinde ayrı ayrı Avukatlık yemini, ruhsatname teslimi ve cübbe giyim törenleri gerçekleştirildi.
İskenderun Adliyesi’nde stajyerlik dönemini başarı ile tamamlayan Kübra Kazan, İskenderun Adliyesi’nde düzenlenen yemin töreni ile ruhsatını Baro Başkanı Av Hüseyin Cihat Açıkalın’ın elinden aldı. Avukatlık mesleğine ilk adımını atan Kübra Kazan’a cübbesini Başkan Yardımcısı Av. Şükran Düzen ve Av. Ece Çelebi giydirdi. Törene; Yönetim Kurulu üyeleri Av. Hamdi Evren, Av. Osman Taşçı, Avukat Hakları Merkezi üyesi Av. Fadi Tekin ile diğer meslektaşları ve yakınları katıldı.
ANTAKYA’DA DA TÖREN
Hafta içinde, İskenderun Adliyesi yanı sıra Antakya Adliyesi’nde de benzer bir tören gerçekleştirildi.
Staj dönemini başarı ile tamamlayan Mehmet Çoturlu, Antakya Adliyesi’nde düzenlenen yemin töreni ile ruhsatını Baro Başkanı Av. Hüseyin Cihat Açıkalın’ın elinden aldı. Mehmet Çoturlu’ya cübbesini Genel Sekreter Av. Oya Dürüye Mıstıkoğlu giydirdi. Törene; Başkan Yardımcısı Av. Şükran Düzen, Sayman Av. Erhan Nizamoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Osman Taşçı, Av. Hamdi Evren, Av. Murat Cengiz Güzeltepe, Av. Ali Bilgin yanı sıra Disiplin Kurulu üyesi Av. Hasan Yorulmaz, meslektaşları ve yemin eden meslektaşın ailesi katıldı. -Selvi Günay-