Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kötü Oyunla 3 Puan

Hatayspor, özellikle ilk yarıda

Hatayspor, özellikle ilk yarıda çok kötü bir oyun sergilediği maçta Antalyaspor’u 3-1 ile geçti. Hatayspor’da golleri El Kaabi, R.Ribeiro ile Mame Diouf (penaltı) kaydederken, Antalyaspor’un golü Mukairu’dan geldi. Bordo-Beyazlılar, ilk yarıda rakibe 5-6 net gol pozisyonu verirken, Kaleci MUNİR, net 4 gollük tehlikeyi önledi.

HAKEMLER: Tugay Kaan Numanoğlu*** M.Salih Mazlum***Ali Tuna***

HATAYSPOR: Munir**** Ribeiro**** Mehdi*** S.Lobjanidze** Kamil Ahmet Çörekçi** Traore** Fatih** Adekugbe*** El Kaabi** (Kamara**) Burak** Mame Diouf**

ANTALYASPOR: Boffın** Pereira** Doğukan** Güray**, Mukairu*** Kudrıashov** Andrea** Alfredo** Silva** Bünyamin** Veysel**

Hatayspor, özellikle ilk yarıda çok kötü bir oyun sergilediği maçta Antalyaspor’u 3-1 yendi. Bordo-Beyazlılar, özellikle ilk yarıda rakibe net 5-6 gol pozisyonu verdi.

Süper Lig’den bu sezon ve geçen sezon olmak üzere, toplamda yaklaşık 45 resmi maçta, Hatayspor ilk kez ilk yarıda bu kadar pas hatası yaptı, rakibe , bu kadar pozisyon verdi, bu kadar top kaybı yaşadı ve kötü oyunla da olsa  kazanmasını bildi.

Hatayspor, oyuna ürkek başladı. Oyunu kendi alanında kabul eden Bordo-Beyazlılar, hücum oluşturmada büyük güçlük çekti. Daha ilk dakikalardan itibaren kaybedilen toplar, Hatayspor kalesinde büyük tehlike yarattı. Henüz 4.dakikada top kaybı ile gelişen Antalyaspor atağında, kaleci Munir, yerinde müdahale ile tehlikeyi önlerken, Hatayspor, rakip kaleye ilk kez 9. dakikada gidebildi.

Bu dakikada Ribeiro’nun pasında Lobjanidze’nin ortası iyi değildi. 11.dakikada Ribeiro’nun kaptırdığı topla gelişen Antalyaspor atağında, Mukairu, karşı karşıya kaldığı kaleci Munir’e topu teslim etti. 13.dakikada Diouf’un pasında Lobjanidze’nin ortasında El Kaabi’nun vuruşu etkisizdi. 14.dakikada Saba Lobjanidze, top kaptırdı, tehlikeyi, Fatih ile Munir birlikte önledi.

16.dakikada Silva, Antalyaspor adına mutlak bir golü atamadı. 27.dakikada, Antalyaspor atağı soldan gelişti. Yapılan ortada, Bünyamin sert vurdu, kaleci Munir yine köşeye giden topu kurtardı. 30.dakikada, Hatay kalesi yine tehlike atlattı. Kamil Ahmet, son andaki dokunuşuyla topu kornere attı.

33.dakikada Mukairu, ceza yayı üzerinden vurdu, top avuta çıktı. 44.dakikaa Traore kaptırdı, Antalyaspor, Hatayspor kalesine 5’e 2 geldi. Az adamla yakalanan Hatayspor defansında, Munir, rakibin ayaklarına yatarak mutlak golü önledi. Hemen karşı atakta, El Kaabi, sol çaprazda yerden plase vuruşla topu ağlara gönderdi, 1-0. Hatayspor, daha golün sevincini yaşayamazken, Antalyaspor atağı sağdan gelişti, direkten dönen topa Mukairu, 6 pasta dokundu ve ağlara gönderdi, 1-1. Devre de bu sokorla bitti.

İkinci yarıya takımlar aynı kadroyla çıktı. 51.dakikada Diouf’un pasında Lobjanidze’nin ortasında, defans tehlikeyi kornerle önledi. 64.dakikada, Adekugbe soldan ortaladı. El Kaabi, zor pozisyonda olmasına rağmen kafayı attı. Top, kaleciyi de geçti, ancak defans çizgiden çıkardı.

Bu pozisyondan 1 dakika sonra, El Kaabi ile S.Lobjanidze çıktı, yerlerine Louis ile Kamara girdi. 67.dakikada Hatayspor korner kullandı. Konuk ekip, atağı kesti ve hücuma dönüştürdü. Fatih, son anda kritik bir müdahale ile topu kornere attı. Antalyaspor, korner ile golü ararken, hatalı geri pası kovalayan R.Ribeiro, topu kaptı ve orta sahadan hızla ilerledi, kalecinin üzerinden topu aşırttı, rakibini de çalımladı ve yerden düzgün vuruşuyla da topu boş kaleye bıraktı, 2-1.

Maçın 76.dakikasında, Hatayspor’un gelişen kombine atağında; Kamara, Tarore ile Diouf paslaşmasında, top kalecinin yumruğu ile kısa düştü. Adekugbe, uygun pozisyonda, topu havaya dikti. 79’da Louis, mutlak golü atamadı. 82.dakikada, Antalyaspor kalesindeki karambolde, hakem VAR uyarısı ile topun elle oynandığını işaret etti, VAR’a gitti ve penaltı kararı verdi.

Mamle Diouf, atışı gole çevirdi, 3-1. Maçta 89.dakikada, Kamara defansı geçti, uygun pozisyondaki arkadaşına pas verme yerine kaleye şut atınca da golü kaçırdı ve maçı, Hatayspor 3-1 galip kapattı. -Cemil Yıldız-