Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gollerin Şıklığı…

Hatayspor, kötü oyunla 3-1

Hatayspor, kötü oyunla 3-1 galip gelmesini bildi!

Hatayspor’un, geçtiğimiz hafta sonunda evinde Antalyaspor önünde, özellikle ilk yarıda çok kötü bir oyun sergilemesine rağmen, rakibi önünde sahadan 3-1 galibiyetle ayrılmasının sevinci yaşanırken, “Bu takım, bu kadar kötü bir oyunla galip gelmesini biliyorsa, demek ki bu takım büyük takımdır” yorumu yapılıyor. Bordo-Beyazlılar, bu sezon ilk kez oyuna bu denli kötü başladı. Pas hataları, yerini bulmayan toplar, rakibe pozisyon vermeler birbirini izledi.

Ne var ki kaleci Munir’in gününde olması ve kritik 3-4 kurtarışı, rakibin gollerine engel olurken, tribünlerde Bordo-Beyazlı futbolcuların birbirinden şık 3 golü konuşuldu. Maçın ilk yarısının son dakikasında soldan R. Ribeiro’nun ara pasıyla rakip ceza sahasına giren El Kaabi, sol çaprazdan öne çıkan kaleciyi de hesaplayarak plaseledi ve top ağlara gitti.

Hatayspor, bu golden 1 dakika sonra kalesinde gol görürken, ikinci yarının 68. dakikasında konuk ekibin atağında kaptırılan topla Hatayspor atağa başladığında, Ruben Ribeiro, topla kendi yarı sahasından rakip yarı sahaya gitti. Öne çıkan kalecinin üzerinden aşırttığı topla, önüne çıkan rakibine de çalımı bastı ve topu da boş ağlara yuvarlayarak takımını 2-1 öne geçirdi.

Bordo-Beyazlıların galibiyetini perçinleştiren 3.golü ise 83.dakikada geldi. Ceza sahasındaki karambolde topa elle temas üzerine, penaltı kazanıldı. Atışı yapan Mame Diouf, topu klas bir vuruşla ağlara bıraktı ve Hatayspor, özellikle ilk yarısında çok kötü bir oyun sergilediği maçtan 3-1 galibiyetle ayrılmasını bildi. -Cemil Yıldız-