Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karabacak, Fuar Alanı takibinin yapılmasını istedi:

O Odalar Nerede? Zeytinyağı

O Odalar Nerede?

Zeytinyağı stokçularına da, “Sizi Allaha havale ediyorum” dedi.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis üyesi Bekir Karabacak, isim vermeden, üyesi olduğu Antakya Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere, bazı Odaları ve Başkanlarını hedef alarak, Antakya çevre yolu üzerindeki fuar alanı yeriyle ilgili ilgisizliğe dikkat çekti ve ağır eleştirilerde bulundu.

ATSO’de Meclis üyesi olan, heykel sanatıyla uğraşan İş İnsanı Bekir Karabacak’ın ağır dozda kaleme aldığı eleştirisi şöyle:

“Kamuoyunun dikkatine… Bu memleketin gerçek sahibi, biz esnaf ve tüccarlar, şu zor günlerde ekonomik mücadelemizde bize katma değer sağlayacak olan fuar alanımızın kaynamasına ve kaynatılmasına şiddetle karşı olduğumuz bilinsin.

Klavye kahramanı Oda Başkanlarımızın, bu zor günlerde karabatak kuşu gibi batıp çıkmadıklarını, bu konuyla ilgili çıt çıkarmadıklarını dehşet ve ibretle takip ediyoruz. Sizler Oda Başkanı değil, tuvalet bekçisi dahi olamazsınız.

3 kazı, yaymak için versek size; birini öldürür, birini çaldırır, diğerini yersiniz. Fuar alanı takipçisiyiz. ATSO Meclis üyesi Bekir Karabacak… Saygılarımla.”

ATSO Meclis üyesi, İş İnsanı Bekir Karabacak, bir sitemini de zeytinyağı stokçularına yaptı. Karabacak, stokçuluk yapıldığını kaydetti ve şu mesajı verdi:

“Zeytinyağı stokçusu şirketler, sizi Allah’a havale ediyoruz. Fiyatların arttığı yetmez mi? Yazık bu millete!” -Cemil Yıldız-