Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MEB 20.Şura Toplantıları tamamlandı

Kapanış Konuşması Ömer Balıbey’den

Kapanış Konuşması Ömer Balıbey’den

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) 20.Milli Eğitim Şurası, geçtiğimiz hafta yapıldı ve çalışmalarını tamamladı. Bu arada Şura’da kapanış konuşmasını, ilimiz Hatay’da uzun yıllar Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Ömer Balıbey gerçekleştirdi. Daha sonra Yozgat ve İstanbul Milli Eğitim Müdürlüklerinde bulunan, MEB’de Genel Müdürlüğe kadar yükselen Ömer Balıbey’in Cuma günkü Şura ile ilgili paylaşımı şöyle:

“Milli Eğitim Bakanlığı’nın dört yılda bir düzenlediği Milli Eğitim Şurası, kovid nedeniyle yapılamamıştı, 20.si bu hafta yapıldı. Üniversite Rektör ve Akademisyelerin, sivil toplum mensuplarının, İl ve İlçe Müdürlerinin, okul müdürleri ve öğretmenlerinin ve diğer Bakanlık mensupları ile eski Milli Eğitim Bakanlarının katıldığı Şura sona erdi.

Elbette ki her Şura, olumlu ve olumsuz yönleriyle eleştirilir. Bu hep böyle olmuştur ve olmaktadır. Zaten Şuralar da tavsiye niteliğindedir. Gerçekleşecek maddeler, kanunla gerçekleşir. Şura’nın dünkü kapanış konuşmasını, beni Şura’ya davet eden Sayın Bakan arzu etti ve konuşmayı, tüm katılımcılar adına ben yaptım. Temennim, 20. Eğitim Şurası yüce Milletimize hayırlı olur.” -Cemil Yıldız-