Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğüt, Ekibiyle Hassa’da…

3 Okula kırtasiye ve

3 Okula kırtasiye ve eğitim desteğinde bulundular

Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt ve Yönetim Kurulu üyelerinin çeşitli kişi ve kurumların desteğiyle topladıkları kışlık giyecekler ve eğitim materyalleri, dün Hassa ilçesindeki 3 eğitim kurumundaki öğrencilere teslim edildi.
Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği, eğitim yardımlarına Hassa ilçesinde bulunan okullarla devam ederken, Dernek Başkanı Serpil Öğüt ve Dernek üyeleri, Mazmanlı Hanobası İlkokulu, Çardak Anadolu Lisesi ile Akbez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yardım malzemeleri götürerek, okul yetkililerine teslim ettiler. Dernek üyeleri, Hassa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Bayraktar’ı da ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdiler.
Başkan Öğüt, yıllardır gönüllü olarak Hatay genelinde okulları ziyaret ederek yardıma muhtaç öğrencilere giyim ve kırtasiye desteğinde bulunduklarını ifade ederek, şunları söyledi:
“Her şey çocuklar için. Eğitime ve çocuklarımıza yardımlarımız devam edecek. Bizden desteklerini esirgemeyen Kızılay Hatay Şubesi’ne, Hamit Secerli’ye, tüm ayakkabı esnafına, Çağ Kırtasiye’ ye, Tekasya Tarım Ürünleri sahibi Okşan Eryılmaz’a, Rotoract Kulübü üyesi Erhan Özdemir’e, Dr.Gokhan Ekiz’e, Hateks firmasına, etkinliklerimizi takip ederek haberlerimizi yapan ve tüm medya kuruluşlarına servis eden, Derneğimizin Basın Danışmanı Zorkun Medya sahibi Hüseyin Zorkun’a, haberlerimizi yayınlayan medya kuruluşlarına ve Dernek üyelerime teşekkür ediyorum.”
-Mehmet Durmaz-