Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

91. dk’da ne dediler?

Erdoğan: 10 Kişi Kalan

Erdoğan: 10 Kişi Kalan Oyuncularım Ellerinden Geleni Yaptı

Palut: Çok Değerli Bir Galibiyet Aldık

Çarşamba günü Antakya’da, Hatay Stadyumu’nda oynanan ve Yeşil-Beyazlı ekibin 3-1 galibiyeti ile sonuçlanan Hatayspor-Konyaspor maçı sonrasında iki teknik direktör maçı yorumladı. Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, maçın uzun bir bölümünde 10 kişi sahada kalarak eksik olmalarının sıkıntı yarattığını kaydederek, “Oyuncularım, ellerinden geleni yaptı” dedi. Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ise Hatayspor önünde çok değerli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

ERDOĞAN: EKSİK OLMAK, BİZİM İÇİN SIKINTI YARATTI

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, maça istedikleri gibi başladıklarını, önde, rakibi baskıyla karşılayarak hataya zorladıklarını ve bunun sonucunda da çok erken bir golle öne geçtiklerini kaydederek, maçta kaptırdıkları bir top sonrası yedikleri gole kadar rakibe hiç pozisyon vermediklerini hatırlattı ve  şöyle devam etti:

“Devamında maalesef, aynı şekilde Adekugbe’nin bu kadar tecrübeli olmasına rağmen, çok basit bir hatayla gördüğü ikinci sarıyla oyun dışı kalması bizi zora soktu. Devamında bazı formasyon, oyuncu değişikliği yaptık. Bülent’i aldık. Muhammet’i çıkardık. Maçın uzun bölümünde eksik olmak, bizim için sıkıntı yarattı. 10 kişi kalan oyuncularım, sahada elinden gelen mücadeleyi yaptılar. 2-1 geriye düştükten sonra oyuna hamle yaparak yine beraberliği aramaya çalıştık, ama maalesef bunda başarılı olamadık. Çok ciddi eksiklerimiz var. Bazı mevkilerde oyun içerisinde değiştireceğimiz oyuncularımız yok. “

Zor bir süreçten geçtiklerini aktaran Erdoğan, şöyle devam etti:

“Maalesef Aralık ayı bizim için çok iyi bir ay değildi. İkinci yarıda, inşallah başlamadan, oyuncu takviyesiyle, yine bir de sakat oyuncularımızın kendi aramıza katılmasıyla, özlenen ve daha önce de izlettirdiğimiz futbolu yine hem camiamıza, taraftarımıza, hem de futbolseverlere izlettirme şansını bir daha elde ederiz.”

PALUT: ÇOK DEĞERLİ BİR GALİBİYET

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ise Hatayspor önünde çok değerli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Hatayspor’un zor bir deplasman olduğunu ifade eden Palut, şok bir golle maça başladıklarını, Hatayspor’un bu golle psikolojik üstünlüğü de aldığını aktardı ve şöyle devam etti:

“Hatayspor, 15 dakika, iç saha performansı sergiledi. Ama ondan sonra topu yere indirdik ve kendi oyunumuzu oynamaya başladık, beraberliği yakaladık. Hatayspor’un kırmızı kartından sonra, zaten oyunun genel hakimi Konyaspor’du.

Skoru arttırabilecek alanlar, pozisyonlar bulduk, ama bir şekilde gerekli beceriyi gösteremedik. Eksildikten sonra Hatayspor’un beraberliği yakalama adına baskısı oldu, buna da bir kontra golüyle son verdik. Burada, çok değerli bir galibiyet aldık.”