Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

91. Dk’da Ne Dediler?

KELEŞ: Yenildik, ama oyundan

KELEŞ: Yenildik, ama oyundan memnunum

ERDOĞAN: Çok ihtiyacımız olan 3 puanı aldık

Cumartesi günü Giresun Çotanaklar Stadı’nda oynanan ve Bordo-Beyazlı ekibin 1-0 kazandığı Giresunspor-Hatayspor maçı sonrası iki takımın teknik direktörleri maçı değerlendirdi.

KELEŞ: Yenilmemize rağmen oyundan memnunum

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, yenilmelerine rağmen, oyunun kendisini memnun ettiğini söyleyerek, “Net pozisyonlar yakaladık, değerlendiremedik” dedi. Kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getiren Keleş, “Kazanıp, puan olarak rahatlamak istiyorduk. Oyuna da iyi başladık. Net pozisyonlarımız var. İyi oyun var, ama yine topu kalenin içerisine atamadık. Biraz, gol bölgesinde sıkıntılarımız var. O, bugün de kendisini gösterdi” diye konuştu.

Keleş, maça sonradan giren oyunculardan da fazla verim alamadıklarına işaret ederek, “Bu takım böyle oynadığı sürece, gerekli takviyeleri de yaptığımızda, daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Üzgünüz. Berabere bitse, üzgün olacağımız bir maçtı. Mağlup olduk, ama oyun beni memnun etti” ifadelerini kullandı.

Hakan Keleş, 30 kez ceza sahasına girdiklerini, son vuruşlarda ise becerikli olamadıklarına dikkati çekerek, şu değerlendirmede bulundu:

“Biraz beceriksizliğimiz vardı. İnşallah, bunu devre arasında çözeceğiz diye düşünüyorum. Çözdüğümüz zaman da çok daha iyi yerlere geleceğiz. Bugün topu biz içeri atsaydık, çok daha farklı bir maç olabilirdi. Hakem, bugün biraz daha oyunu oynatabilirdi diye düşünüyorum. Golü yedikten sonra bile oyun çok durdu. Hatta 7 dakika uzatma verdi. O bölümde, daha fazla oyunu oynatma odaklı olabilirdi. Çünkü tempomuz artıyordu, ama kesildi.”

ERDOĞAN: Şansımız da yanımızda olunca, çok ihtiyacımız olan bir 3 puanı aldık

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ise bu maçta şansın yanlarında olduğunu, böylelikle aldıkları 3 puanın çok ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Eksik kadroyla Giresun’a geldiklerini anlatan Erdoğan, “Zor bir maç oldu. Hem bizim son dönemde yaşadığımız talihsizlikler, sakatlıklar… Eksik gelmemiz nedeniyle, maçın sıkıntılı geçeceğini düşünüyorduk. Giresunspor’un son haftalarda yakaladığı bir çıkış vardı. İyi bir rakiple oynayacağımızı biliyorduk” değerlendirmesinde bulundu.

Erdoğan, Giresunspor’un kendilerinden daha fazla pozisyona girdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Mutluyuz, bugün şans bizden yanaydı. Giresunspor, bizden daha fazla pozisyona girdi, ama değerlendiremedi. Kalecimiz ve defans oyuncularımız çok iyi savunma yaptı. Biz de çok pozisyona giremedik, ama girdiğimiz bir tanesini değerlendirdik.

Buradan, çok ihtiyacımız olan 3 puanı aldık. Burada galip gelip, ilk devreyi 32 puanla tamamlamayı hedefliyorduk. Onun için çok mutluyum. Oyuncularımıza, ilk yarıda elde ettikleri başarı için çok teşekkür ediyorum.” -Cemil Yıldız-