Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İçimizdeki Hainlere,

İrlandalılara Kapak Olsun… Hatayspor

İrlandalılara Kapak Olsun…

Hatayspor Taraftar Temsilcisi Mehmet Deviren, Giresunspor galibiyetini yorumladı:

Hatayspor’un tribün liderlerinden Mehmet Deviren, son Giresunspor galibiyetinin takıma ilaç gibi geldiğini, skorun, içimizdeki Hatayspor düşmanlarını ise sevindirmediğini söyledi. “Komando” lakabıyla bilinen, kentin en ateşli Hatayspor taraftar ve tribün temsilcilerinden Mehmet Deviren’in sosyal medya paylaşımı şöyle:

“İşte bu, Allah’ın adaleti, hainler… Canım Hatayspor’um, çok güzel bir üç puan aldı. Her ne kadar buna sevinemeyen bir hain grubu olsa da, genel anlamda bizler çok sevindik. Hani beş maçta 0 puan alır bu takım diyordunuz ya, hainler… Futbolcu kardeşlerim, size çok güzel bir cevap verdiler. Zorlu Giresun deplasmanından, Rabbime şükürler olsun, üç puan ile dönerek bu gibi düşüncedekilere kapak yaptılar.

Her zaman söylerim, bizim tek sevdamız var, o da Hatayspor. Başka bir şey olmasının imkanı yok.

Futbolcu kardeşlerim, bugün iyi mücadele ettiler ve hak ederek üç puanı aldılar. Hepsini gözlerinden öpüyorum. Hele ki şu içimizdeki hainleri deli ettiler ya, valla billa hepsine bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum.  Ciğerlerim benim! İnşallah, Salı günü Menemen’i de eleyerek, kupada yollarına emin adımlar ile devam edecekler. Hem de hainlere bir kez daha kapak yaparak…

Bu galibiyetten dolayı, başta futbolcu kardeşlerime ve yönetici abilerime, kardeşlerime ve Kulüp Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Sayın Onursal Başkanım Lütfü Savaş ve Takımımızın Başkanı Nihat Tazearslan ve Ömer Hocam başta olmak üzere, tüm yönetimi ve teknik kadroyu yürekten kutluyorum.

Hatayspor’un başarısızlığını bekleyen tüm hainleri bir kez daha üzdükleri için şükranlarımı sunuyorum hepsine, ciğerlerim benim.

İşte Hatayspor! Hainlere ve İrlandalılara kapak olsun…”