Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sosyal medya zirvesinde

Ankara siyaseti önlerde Optimar

Ankara siyaseti önlerde

Optimar Araştırma Şirketi’nin açıkladığı anket sonuçlarına göre, 2021’de Türkiye’de sosyal medyayı en iyi kullanan isimler arasında, TİP Hatay Milletvekili Barış Atay da var.

Geride kalan 2021 senesi, birçok başlıkta çok fazla hatırlanacak olaya ev sahipliği yaptı. Bu konuda bir alan taraması yapan Optimar Araştırma Şirketi ise, Türkiye’nin Nabzı Araştırması’nın Aralık ayına dair sonuçlarını resmi Twitter hesabında yayınladı.

Araştırma kapsamında katılımcılara, “Sosyal medyayı en iyi kullanan siyasetçi kimdir?” sorusu yöneltildi. Yanıtlarda ilk sırada yüzde 24,3 ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yer alırken, onu yüzde 12,6 ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu izledi. Mansur Yavaş, yüzde 10,8’le üçüncü sırada yer aldı. Hatay siyasetinin TBMM’deki başarılı ve dikkati çeken ismi, TİP Hatay Milletvekili Barış Atay ise listede beşinci sırada yer aldı.

-2 MİLYON!-

2018 Türkiye genel seçimleri için Halkların Demokratik Partisi’nden (HDP) Milletvekili adayı olan Atay, 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarına göre Hatay Milletvekili seçildi, 11 Ekim 2018 tarihinde ise Türkiye İşçi Partisi’ne geçti.

Barış Atay, twitter hesabı üzerinden sahip olduğu 2 milyon 119 bin 377 takipçi ve gündem yaratan açıklamalarıyla, sosyal medyada mesajları en fazla paylaşılan isimler arasında.

Tamer Yazar