Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Maçı Öncesi

Stadyum Trafiği Güvenliği Sağlanmalı

Stadyum Trafiği Güvenliği Sağlanmalı

Hafta sonunda Antakya’da oynanacak Hatayspor-Galatasaray maçına büyük ilgi olması beklenirken, stada giriş ve çıkışta sıkıntı yaşanmaması için şimdiden önlem almak gerektiği hatırlatıldı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki düzenlemede, özellikle maç bitiminde, tahliye sırasında sıkıntı yaşanabileceği varsayılarak, Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili kurumlarla işbirliği içinde gerekli önlemleri alması ve düzenleme yapması isteniyor.
Bu konuda, “Hatayspor-Galatasaray maçı öncesi ve sonrasında, giriş ve tahliye esnasında sıkıntıların en minimum düzeyde oluşması için, Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolunun geçici süreli de olsa ayrılabileceği, ambulans geçişlerinin kolaylaşabileceği düşünülerek, bu iki önlemin alınabileceği anlatılıyor. Aksi durumda, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolu buradan geçiyor. Maç saatlerinde yollar tıkanmış vaziyette iken, ambulans geçmeye çalışırsa ve geçiş yapamazsa, bu sıkışıklıkta hastaneye yetişemeden ölenlerin sorumluluğunu kim alacak? Stadyum yolu ile Araştırma Hastanesi’nin yolu bir an önce ayrılmalıdır. Stadyumun, daha hızlı tahliye edilmesi için de bir yol bulunmalıdır” görüşü dile getiriliyor. -Cemil Yıldız-