Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Defne’de
Okul Müdürleriyle Toplantı Mesajı:

Emretmeden Yönetebiliyorsanız, Lidersiniz! Defne

Emretmeden Yönetebiliyorsanız, Lidersiniz!

Defne ilçesindeki Okul Müdürleriyle yapılan toplantıda, ana mesajı “Emretmeden yönetebiliyorsanız, lidersiniz” olan bir toplantı gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, ilçe yöneticileri ve okul müdürlerinin katılımıyla, geçtiğimiz hafta içinde, Sevsen Nevzat Şahin Ortaokulu’nda “Lider Yönetici Akademisi” Semineri gerçekleştirildi.
Hayırsever Sevsen Nevzat Şahin Ortaokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere; İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Şube Müdürü Mahmut Doğan ve Okul Müdürleri katıldı.
Okul Müdürlerine, MKÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Eren tarafından verilen “Liderlik ve Liderlik Becerilerinin Geliştirilmesi” konulu seminer sonunda,
İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, konuşmacı Prof. Dr. Veysel Eren’e, verdiği bilgiler ve sunum için çiçek takdim etti, bu seminerin hazırlanması dolayısıyla da başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan olmak üzere, emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.
-Mutlu Yanık-