Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erdoğan: Galibiyete İhtiyacımız Vardı

Gülerce: Zor Bir Süreçten

Gülerce: Zor Bir Süreçten Geçiyoruz

Hatayspor-Malatyaspor maçı 91. Dk’da Ne Dediler?

Ev sahibi ekibin 5-2 kazandığı Hatayspor-Y.Malatyaspor maçı sonrası, iki takımın teknik direktörleri maçı değerlendirdi.

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, çok ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını kaydederek, ilk yarısında istedikleri oyunu sergilerken, ikici yarı için aynı şeyleri söyleyemeyeceğini, bu yarının ilk 25 dakikasında oyuncularının sergilediği futbolun kendisini üzdüğünü aktardı.

Ömer Erdoğan, şunları söyledi:

“Galip geldiğimiz için mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Özellikle, ilk yarı istediğimiz şekilde oynadıktan ve 3-0’ı bulduktan sonra, soyunma odasına girip de oyuncularımı uyarmama rağmen, ikinci yarı bir 25 dakika oynadığımız futbol, verdiğimiz mücadele, açıkçası beni üzdü.

Neredeyse, maçı 3-0’dan farklı yerlere götürüyorduk. Burada, futbolun ne kadar ciddi bir olay olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Hem savunma oyuncularını ödüllendirmek, kalecimizi ödüllendirmek ve açıkçası gol yemeden, sıkıntısız bir şekilde maçı devam ettirip, genç arkadaşlarımız Eren’i, Bertuğ’u daha önce oyuna alma niyetim vardı, ama maalesef bu 25 dakikalık uyuduğumuz bölümde, Malatya 2 gol buldu ve durup dururken stresli bir dönem yaşadık.”

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Yeni Malatyaspor’un ligde son sırada olmasına rağmen, son haftalarda oynadıkları maçlardaki performansı ile  iyi bir takım olduklarını gösterdiklerini aktararak, “3-0’ın belki de rehaveti bizi biraz sıkıntıya soktu. Çok şükür, galibiyetle bitirdiğimiz için çok mutluyum” dedi.

GÜLERCE: ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Y.Malatyaspor Teknik Direktörü Alaattin Gülerce ise, ilk 45 dakika istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını, oysa iyi bir hazırlık devresi geçirerek, Hatay’a da ümitli geldiklerini söyledi ve şöyle devam etti:

“Camia olarak, zor ve sıkıntılı bir süreçten geçmekteyiz. Bu zor dönemde, iyi bir hazırlık sonrası Hatay’a gelmiştik. İlk 45 dakika, istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Bireysel hatalarla, 3-0 mağlup duruma düştük. ikinci yarıda, sistem ve oyuncu değişiklikleri ile oyuna biraz ortak olduk. Skoru 3-2’ye getirdik, beraberliği yakalayacağımız pozisyonlar da ürettik, ama maalesef istediğimiz sonucu alamadık, üzgünüz. Matematiksel olarak devam eden her şeyi sonuna kadar savaşacağız, bırakmayacağız.”