Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık Bakanlığı
20.000 Personel Alacak

10 bini Sağlık Personeli,

10 bini Sağlık Personeli, 10 bini Sürekli İşçi için başvurular yarın başlıyor

Sağlık Bakanlığı, 10.000 sözleşmeli sağlık personeli ile 10.000 sürekli işçi alımı yapıyor. Başvurular, yarın başlayacak. Bu çerçevede, KPSS puanına göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirmeyle, 10 bin sözleşmeli sağlık personeli alım süreci başlatılıyor. Branş dağılımlarını da içeren bilgiler, tercih kılavuzu hazırlanmak üzere ÖSYM’ye gönderildi.

Alım, şu unvanlarda yapılacak:

-5.175 Hemşire

800 Ebe

-3.293 Sağlık Teknisyeni Sağlık Teknikeri

Alımlar içinde; Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Biyolog, Odyolog, Çocuk Gelişimcisi, Diyetisyen, Fizyoterapist, İş ve Uğraşı Terapisti, Dil ve Konuşma Terapisti, Perfüzyonist ve Sağlık Fizikçisi de yer alıyor.

Sağlık Bakanlığı, sağlık personeli yanı sıra sürekli işçi alımı da yapacak. İşçi alımlarının; temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik hizmetleri, bakım ve onarım hizmetleri, şoförlük hizmetleri ve klinik destek elemanı olarak diğer hizmetlerde görev yapması öngörülüyor.

Başvurular, 15 Mart Salı günü (Yarın) başlayacak ve 21 Mart Pazartesi günü sona erecek. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılabilecek.

-Haber Merkezi-