Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyah-Beyazlılar Hatay’a hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig’in

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında, 19 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da Vodafone Park’ta Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak olan Siyah-Beyazlılar, hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

Beşiktaş Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig’de Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla ara vermeden başladı. Teknik Direktör Önder Karaveli’nin yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması olarak gerçekleşti. Antrenman, minyatür kale maçın ardından oynanan çift kale maçla sona erdi.

Siyah-Beyazlılar, Atakaş Hatayspor maçı hazırlıklarına, bugün saat 11.00’de basına kapalı yapacağı çalışmayla devam edecek.

Ligde son olarak deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan ve sahadan 2-1 mağlup ayrılan Beşiktaş Futbol Takımı, Atakaş Hatayspor ile sezonun ilk yarısında deplasmanda oynadığı maçtan 1-0 mağlup ayrılmıştı.

Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 29 haftada 12 galibiyet, 9 beraberlik elde eden Siyah-Beyazlılar, topladığı 45 puanla, sekizinci sırada bulunuyor. -Cemil Yıldız-