Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hizmet yelpazemizi genişlettik

Antakyalı 35 Yıllık Harita
Antakyalı 35 Yıllık Harita Mühendisi Kenan Kantarcı, yeni ekibiyle…

Antakyalı 35 yıllık Harita Mühendisi Kenan Kantarcı, kadrosuna kattığı birçok teknik, alanında uzman isimlerden oluşan geniş kadrosuyla, hizmet yelpazesini genişletti. Kenan Kantarcı, bünyesine kattığı, işin ehli isimlerle çıktığı hizmet yolculuğu ile ilgili şunları paylaştı:

“Ve yeni bir adım, yeni bir mekan, yeni bir başlangıç… 35 yıllık birikimimi en güzel şekilde yaşadığım topluma sunacağım yeni ekip arkadaşlarımla beraber, yeni bir yetki ve yeni bir hizmet sektörüyle, Hatay insanına ışık olmak üzere bir araya geldik.

Gayrimenkullerinize ait resmi işlemlerde kullanılan belgelerin verilebileceği, yeni kurduğumuz ofis yetkileri içerisinde, hemşerilerimize hizmet etmeye başlıyoruz.

Lisanslı Harita Kadastro Bürosu (LİHKAB) olarak, ekibimize yeni kattığımız değerli meslektaşlarım; Harita Mühendisi Mehmet Nuraydın, Harita Teknikeri Neval Eşki ve Harita Teknikeri Özge Bıyıklı ile beraber, yılların vazgeçilmezleri, yol arkadaşlarım, çekirdekten topoğraf olarak yetiştirdiğim Gıda Mühendisi Ali Udum, Topoğraf Cahit Karallı ile beraber, tüm arazi ölçüm işlerinizde halkımızın hizmetindeyiz.

Gayrimenkul değerleme ve yatırım uzmanımız, değerli dostum, arkadaşım, İnşaat Tek. Mehmet Unay ile birlikte, değerli iş insanlarımıza doğru ve rantabl yatırımlar yaptırmak için yeni işyerimizin ayrı bir mekanında oluşturduğumuz Gayrimenkul Danışmanlığı alım-satım çalışmalarını da, Hatay insanını yatırımlarında daha da doğruya yönlendirmek üzere yine hizmetinizde olacağız.

Ekibimizin renkli ve vazgeçilmezi, sevgili kardeşimiz Bahar Davutoğlu’yla, işyerimizde, oksijenin bile farklılığını çok rahat hissedeceksiniz.

Yeni adımımızın, tüm hemşerilerimize ve bizlere hayırlı olması dileklerimizle, hepinize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”

-Cemil Yıldız-