Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halkoyunları şampiyonu, açılışta…

Kırıkhan Kodallı Mahallesi Mera

Kırıkhan Kodallı Mahallesi Mera Islah ve Amenajman Projesi kapsamında ıslah edilen meranın ve 2022 yılı otlatma sezonunun açılışı yapılırken, Karlısu Sosyal Bilimler Lisesi Okulu Halk Oyunları ekibi açılışa renk kattı.

Kırıkhan ilçemize bağlı Kodallı Mahallesi’nde, Mera Islah ve Amenajman Projesi kapsamında ıslah edilen meranın ve 2022 yılı otlatma sezonunun açılışı yapıldı. Açılışa; TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Kaymakamı Mahmuthan  Arslan, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İl Müdürümüz Ergün Çolakoğlu, Kırıkhan Ziraat Odası Başkanı, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, Kodallı ve diğer mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Açılışa renk katan ekip ise ilimizde düzenlenen Okullar Arası Halkoyunları Yarışması’nda biri olan Antakya Karlısu Sosyal Bilimler Lisesi halk oyunları ekibi oldu.

Bu arada Karlısu SBL Okulu Yönetimi, halk oyunlarında Hatay şampiyonluğu başarısı üzerine, “Ekibimizi son iki yarışmada Hatay birincisi yapan Seçil Yapar Hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz” mesajı yayınladı. -Duygu Ertaş-