Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay Amatör Kümede şampiyon belli oldu

Samandağ Gençlerbirliği Bal’a Yükseldi

Samandağ Gençlerbirliği Bal’a Yükseldi

Hatay Amatör Küme şampiyonu, Samandağ Gençlerbirliği oldu. Samandağ ekibi, ligin son hafta maçında İskenderun deplasmanında karşılaştığı Meydanspor önünde, sahadan 2-0 galibiyete ayrıldı. Samandağ Gençlerbirliği, bu galibiyetle, Hatay Amatör Küme Süper Ligi’ni şampiyon olarak tamamladı ve Play-Off etabında da birinci olarak, Bölgesel Amatör Lig’e yükselmeyi başardı.

KOMİTE BAŞKANI TEŞEKKÜRÜ

Bu arada Samandağ Gençlerbirliği’nin şampiyonluğunu ilk kutlayan isim, Hatay Futbol Tertip Kurulu Başkanı oldu. Tertip Kurulu Başkanı Müfid Tatlı, tebrik ettiği Samandağ Gençlerbirliği’nin şampiyon olup BAL Ligi’ne yükseldiği süreçle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

“Emek Bizim, Söz Bizim!

Hatay Süper Lig maçları bitti. Dün oynanan müsabakalar neticesinde, Play-Off grubunu birinci bitiren Samandağ Gençlerbirliği Spor, 2022/23 sezonunda Bal Ligi’nde oynamaya hak kazanmıştır. Samandağ Gençlerbirliği camiasını tebrik ediyoruz.

Süper Lig’imizde Play-Off un müdavimi ve her zaman futbolumuza değer ve kalite katan Samandağspor ve camiasını, 3 sezonda her yıl şampiyon olarak 2.Amatör Küme’den gelip Süper Lig’de Play-Off oynayan, son ana kadar şampiyonluk kovalayarak ligimize heyecan katan İskenderun Yıldızspor ve İskenderun Meydanspor ve camialarını, ligimize renk katan, son maçalara kadar her türlü çabayı gösterip ligimize katkı veren Kırıkhan 1461 Spor ve Nazik Kuyumculuk Dursunluspor ile camialarını Hatay İl Tertip Kurulu adına canı gönülden kutluyorum.

Müsabakaların güvenliği için her türlü çaba ve tedbirleri alan bütün Emniyet birimlerine, ASKF Başkanımız Mehmet Öztürk abimize ve Yönetim Kurulu üyelerine, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü camiasına, hakem camiasına, Hatay Saha Komiserleri Derneği Başkanı Haluk Bey ve camiasına ve futbolun olmazsa olmazı, futbolumuza katkı veren bütün paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki birlikteyiz.” -Cemil Yıldı-