Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üzücü, Ama Gerçek!

Antalya deplasmanına gidiş-dönüş ücreti

Antalya deplasmanına gidiş-dönüş ücreti 500 Bin Lira! Hatayspor, bu parayı bulamadığı için otobüs ve tarifeli uçakla Antalya’ya gitmek zorunda kalacak!

Hatayspor, Antalya deplasmanına, parasızlık yüzünden özel uçakla gidemiyor. Kafile, yarın otobüsle Gaziantep’e, buradan tarifeli uçakla Antalya’ya gitmek zorunda kalacak.

Hatayspor’da, 11 Nisan Pazartesi günkü Antalyaspor deplasman maçı için tarifeli uçakla yolculuk zorunluğu yaşandı. Son dakikada değişiklik olmadığı takdirde, Hatayspor Futbol Takımı, Antalya’ya, yarın Gaziantep üzerinden gidecek.

Bordo-Beyazlı kafile, otobüsle önce Gaziantep’e gidecek, burada havalimanında saatlerce bekledikten sonra, tarifeli uçakla Antalya’ya dönecek. Dönüş de aynı şekilde, tarifeli uçakla önce Gaziantep’e, buradan da otobüsle Antakya’ya gelinecek.

Hatayspor’un özel uçakla Antalya’yla gidebilmesi için istenen ücret, 500 Bin Lira! Bordo-Beyazlı Kulübün kasasında 500 Bin Lira olmadığı için, yönetim, kafilenin otobüs ve tarifeli uçakla gitmesi yönünde eğilim içinde. Son dakikada değişiklik olmadığı takdirde, Hatayspor, yarın öğleden sonra otobüsle Gaziantep’e gidecek.  Futbolcular, Gaziantep Havalimanı’nda bekleyecek, ardından tarifeli uçakla seyahat gerçekleşecek. Dönüş de aynı şekilde olacak.

Öte yandan, Bordo-Beyazlı ekibin rakibi Antalyaspor’un ise tüm deplasmanlar için kullandığı ÖZEL UÇAĞI var. -Cemil Yıldız-