Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

   Müzik Öğretmeni Eyüp Beydağlı Albüm Çıkardı

Antakya Bedii Sabuncu Güzel

Antakya Bedii Sabuncu Güzel Sanatlar Lisesi’nde görev yapmakta olan Müzik Öğretmeni Eyüp Beydağlı, ‘Gelin’ adında bir müzik albümü çıkardı.

1977 Kilis doğumlu olan Eyüp Beydağlı, 22 yılı aşan meslek hayatının 15 yılını Antakya’da geçirdi. ‘Gelin’ albümünün ismini, albümde yer alan ve eşine armağan ettiği bir eserden yola çıkarak koyduğunu belirten Erdağlı, Ramazan Bayramı’nın ardından klip çekimleri olacağını ve bazı parçaların video kliplerinin Antakya’da çekileceğini söyledi.

 8 eserden oluşan albümdeki 4 parçanın söz ve müziğinin kendisine ait olduğunu ifade eden Beydağlı, diğer 4 parçanın sözlerinin iki tanesinin Ahmet Satılmış’a, bir tanesinin Payaslı Şair Mehmet Ali Demir’e ait olduğunu ve son eserinin anonim geliştiğini ifade etti.

Türkiye çapında tanınan bazı müzik sanatçılarının da albümde emeği olduğunu dile getiren Eyüp Beydağlı’ya bağlamada Kenan İlgen, nefesli sazlarda ise Eyüp Hamiş eşlik etti. ‘Gelin’ albümü; Ay Doğar Aşar Gider, Ahmet Ağam, Öyle Geçti ki Zaman, Çıkam Baydağına, Malatya, Gelin-Hanım Ağa, Rezil Ettin ve Kilis Eli Duysun adlı parçalardan oluşuyor. Albümün tamamı tüm dijital platformlarda yayına girdi. -Ahmet Doruk Alkan-