Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taraftar Mesajı Yönetime:

Turnikeler Düzene Sokulsun “Rica

Turnikeler Düzene Sokulsun

“Rica ediyorum; Vali, Başkan, Milletvekili, Protokol, VIP, bir kere bile olsa, sivil gelin! Arabayı park edecek yer bulun ve sonra da park yerinden stada kadar yürüyün!”

Hatayspor’un iç saha maçlarında, bazı taraftarların, ellerinde biletleri olmasına rağmen, turnikelerin çalışmaması nedeniyle maçlara zamanında girememeleri ile ilgili olarak günlerdir süren eleştiri ve şikayetler, bugünkü Hatayspor-Sivasspor maçı öncesi hatırlatıldı ve Yönetim Kurulu’ndan, soruna kesin çözüm getirmesi istendi.

Hatayspor taraftar dernekleri, özellikle kale arkası güney kesimindeki 10 ve 19 nolu turnike ile maratondaki 20-28 ve 29 nolu turnikelerin düzenli çalışmadığını, yüzlerce kişinin bu nedenle maçlara zamanında giremediğini duyurdu.

Bir taraftarın, Hatayspor iç saha maçlarındaki seyirci azlığı ile ilgili sitem dolu mesajı şöyle:

“Adana Demirspor maçından sonra, rica ediyorum, ‘kimse maça gelmiyor’ demesin artık. Maça çağırıp duruluyor, ancak maça geçirmemek için ne gerekirse yapılıyor. Yol yetersiz ve olan yol tıkalı! Park yeri yok! Giriş gişeleri tıkalı, giremiyorsunuz! Tam bir zulüm.

Rica ediyorum; Vali, Başkan, Milletvekili, Protokol, VIP, bir kere bile olsa, sivil gelin! Arabayı park edecek yer bulun ve sonra da park yerinden stada kadar yürüyün! Ben, 2 yaşındaki kızımı kucaklayarak yürüdüm! Girmek için sıra bekleyin ve çıkarken de aynı şeyleri yaşayın! Sonra bizi tekrardan stada destek vermeye çağırın, olur mu?” -Cemil Yıldız-