Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Soroptimistler Üzümdalı’nda

Yöre okuluna kolilerle kitap

Yöre okuluna kolilerle kitap bağışı yapıldı

Antakya Soroptimist Kulübü yönetici ve üyeleri, önceki gün, Antakya’ya bağlı yerleşim birimlerinden  Üzümdalı Mahallesi’ne gitti ve yöredeki okula koliler dolusu kitap bağışında bulundu.

Antakya Soroptimist Kulübü adına yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Antakya Soroptimist Kulübü olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında, Hatay/Antakya Üzümdalı Şehit Metin Sürer Ortaokulu’na kitap bağışında bulunduk. Yönetim Kurulu ve üyelerimizin katıldığı ziyaretimizde; Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı ve Türkçe Öğretmeni ile çocuklarımıza kitap sevgisi aşılamanın önemi ve değeri üzerine uzun bir sohbet gerçekleştirdik. Başkan Sonay Altunay Bayraktar, Yönetim Kurulu üyeleri Nilay Atayurt, Neşe Urfalı, Dilay Dolar ve üyelerimiz Nihan Durmaz, Alev Bahadırlı ve İlke Üyüdücü Ekmekçi ile birlikte okul kütüphanesine kitapları dizdik.”

Başkan Sonay Altunay Bayraktar da konuşmasında şunları dile getirdi:

“Kitaplar, çocuklarımız içim ebedi bir arkadaştır. Onların zihinsel, duygusal ve sosyal gelişimlerini sağlama yanı sıra hayal gücü ve yaratıcılık becerileri için çok büyük öneme sahiptir. Kitaplar; bizi dinler, bizimle konuşur, gözyaşlarımızı siler, yol gösterir.

Antakya Soroptimist Kulübü olarak, kitapsız tek bir çocuk kalmaması dileklerimizle, çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz. Projemize destek veren ve katılım gösteren tüm Kulüp üyesi kız kardeşlerimize 2021-2023 Yönetim Kurulumuz adına çok teşekkür ediyoruz.”

-Duygu Ertaş-