Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’daki Üniversiteliler de…

Başvurun, Biletinizi Alın! Bu

Başvurun, Biletinizi Alın!

Bu bayramda, üniversiteliler sevdiklerinden uzak kalmasın, büyüklerimizden “Nerede o eski bayramlar” serzenişini yüz yüze duyabilelim diye, Mesafeleri kısaltan bir hareket; “Askıda Genç Bilet”!

CHP Gençlik Kolları ve Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı paydaşlığında, Hatay ve diğer kentlerdeki üniversiteli gençler için uygulamaya alınan bir dayanışma projesi olan, Askıda Genç Bilet Projesi, bayramda ailesiyle buluşmak isteyen üniversitelilere destek sunmak amacıyla CHP Gençlik Kolları tarafından hayata geçirildi.

18-25 yaş arası, örgün olarak üniversite eğitimi gören her öğrenci, http://askidagencbilet.com sitesi üzerinden bilet talebini oluşturabilecek. Bilet talebi, otomatik olarak “Askıda Genç Bilet” sayfasında kontrol edilecek ve gerekli yönlendirme yapılacak.

Hatay’da, Mustafa Kemal Üniversitesi ile İskenderun Teknik Üniversitesi’nde okuyan gençlerin de başvurabileceği proje için konuşan genç bir Üniversiteli, “Geçim o kadar zorlaştı ki, eve gideceğimiz zamanlar ayırdığımız bütçe, neredeyse aylık geçim paramıza denk gelmeye başladı. Bu projeyi kim düşündüyse, nefes oldu adeta. Başvurdum, hatta etrafımdaki herkese de duyuruyorum” dedi.

Yapılan bilgilendirmede, “Sadece, 27 Nisan 2022 – 15 Mayıs 2022 tarihleri arasında kupon kodlarını kullanarak bilet alınabilmektedir” bilgisine de yer verildi.

Tamer Yazar