Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor:0 Fenerbahçe:2

U-19 Ligindeki maç dün

U-19 Ligindeki maç dün Reyhanlı’da oynandı

Hatayspor U-19 Takımı iyi oynadı, çok gol fırsatı yakaladı, atamadı, ERAY ile bir de penaltı kaçırdı.

Süper Lig U-19 Gençler Ligi’nde, dün ilimizde erteleme maçı oynandı. Hatayspor ile Fenerbahçe U-19 Takımları karşı karşıya geldi. Hatayspor, maçın her iki yarısında daha üstün oynamasına, daha çok gol fırsatları yakalamasına rağmen, Sarı-Lacivertli konuk ekip sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Maç, dün, Reyhanlı Tayfur Sökmen Stadı’nda oynandı. Maçın hakemleri, Hatay bölgesine mensup Hamit Basık, Abdullah Sürücü ile İsmail Aldanmaz oldu.

Süper Lig U-19’da şampiyonluğa oynayan Fenerbahçe, puan cetvelinin en alttan 2.sırasındaki Hatayspor önünde, ilk ve ikinci yarıda kazandığı gollerle sonuca gitti. Maçın ilk dakikalarında gelişen Fenerbahçe atağında, orta, soldan yapıldı. Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan İsak Vural, Fenerbahçe formasıyla ilk golünü Hatayspor’a attı. Fenerbahçe, ilk yarıyı, 2.dakikada İsak’ın golüyle 1-0 önde kapatırken, maçın sonucunu, 88.dakikada Melih Bostan’ın golü belirledi ve Fenerbahçe, dün Reyhanlı’da Hatayspor’u 2-0 yendi.

Bu arada Hatayspor U-19 gençleri, her iki yarıda da güçlü rakibe rağmen adeta kafa kafaya oynadı. Maç, çekişmeli geçti. Ancak Hatayspor futbolcuları, gol noktasında beceriksizdi. Ayrıca Hatayspor, Eray ile de kazandığı bir penaltıyı gole çeviremedi. -Cemil Yıldız-